• 0

Da li je tehnologija to čudo kojim se Srbija ponosno predstavlja u svetu? Jevrosimović na Sinergiji

Celokupan sadržaj ovogodišnje Sinergije, besplatnan je za sve učesnike

  • 0
VJ

Veselin Jevrosimović/Foto: Sinergija/Promo

Proces digitalizacije u Srbiji ne bi bio moguć svakako bez njega! Veselin Jevrosimović podeliće sa vama, na Sinergiji 20, svoja iskustva, viziju i preduzetničku perspektivu, kao i kakva čuda možemo da očekujemo u digitalizovanoj Srbiji, najavljeno je uoči početka ovogodišnjeg najvećeg IT događaja u Srbiji.

Veselin Jevrosimović je predsednik i vlasnik Comtrade grupacije, uspešne IT kompanije sa sedištem u Beogradu koja poseduje firme na tri kontinenta, u više od 30 zemalja sveta. Takođe je i predsednik Atletskog saveza Srbije.

Član je Svetskog ekonomskog foruma i aktivno učestvuje u njegovom radu. Dobitnik je prestižnih nagrada „Top Manager of Southeastern Europe“, „Most Innovative Investor in Southeastern Europe“ i „IT Industry Legend“. Počasni građanin Bostona postaje 2008. godine, zahvaljujući doprinosu ekonomiji ovog grada.

Ovo predavanje je, kao i celokupan sadržaj ovogodišnje Sinergije, besplatno za sve učesnike koji se registruju preko zvanične web strane.

Registracija zahteva nekoliko jednostavnih koraka.

Potrebno je da na linku https://sinergija.live/Account/Login napravite svoj nalog, a zatim ispratite uputstva koja će Vam stići na email adresu koju ste koristili pri kreiranju naloga.

Video: Кako Četvrta industrijska revolucija menja tržište rada: Neka zanimanja nestaju, ali nastaju nova

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>