• 18

Opet dame dobile stanove, jedan od njih je u Beogradu na vodi: Finale igre "Uzmi račun i pobedi"

Vlada Srbije još jednom podseća građane da je učešće u nagradnoj igri ne predstavlja dodatni epidemiološki rizik

  • 18

"Uzmi račun i pobedi" / Printskrin: RTS

Peto i poslednje izvlačenje prvog kruga nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" održano je večeras uz direktan prenos na prvom programu Radio televizije Srbije.

Deset automobila "fijat 500L" i dva stana u Beogradu dodeljeni su u poslednjem izvlačenju prvog kruga nagradne igre "Uzmi račun i pobedi". Stan u naselju Zemunske kapije dobila je Olivera Nešić iz Novog Beograda, a stan u Beogradu na vodi Suzana Rakić iz Novog Sada.

Glumac Miodrag Radonjić izvukao je srećne dobitnike nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2020" u studiju Radio-televizije Srbije u Кošutnjaku, iz bazena sa više od šest miliona pristiglih koverata.

Dodeljeno je 10 automobila "fijat 500L", trosoban stan beogradskom naselju Zemunske kapije i stan u "Beogradu na vodi".

Dobitnici automobila su Jelena V. Filipov iz Pančeva, Jovanka Jeremić sa Mirijeva u Beogradu, Milena Đekić iz Novog Sada, Slavica Zdilar iz Mladenovca, Ivan Jovanović iz Ripnja.

Takođe, automobile "fijat 500L" su dobili i Ljiljana Živković iz Velikog Gradišta, Živadinka Mihailović iz Beograda, Igor Gagić iz Beograda, Miodrag Grmuša iz Novog Beograda, Snežana Jovišević iz Beograda.

Uzmi račun i pobedi

Uzmi račun i pobedi / Printskrin: RTS

Stan u Zemunskim kapijama je dobila je Olivera Nešić iz Novog Beograda, a stan u "Beogradu na vodi" Suzana Rakić iz Novog Sada.

Izvlačenje je pratila Кomisija čiji su članovi Vladica Miloradović iz Poreske uprave Ministarstva finansija, Nenad Petrović iz NBS, Dragoslav Glišović, takođe iz Poreske uprave, Irena Raković iz Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija i Stanija Višekruna iz Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave.

Na samom početku emisije gledaoce je pozdravila i dr Darija Kisić Tepavčević koja je rekla da uvek uzima fiskalne račune, a pošto je komisija konstatovala da je su svi uslovi ispunjeni, finalno izvlačenje je počelo.

Sve građane koji učestvuju u borbi protiv sive ekonomije u subotu očekuju nikada bogatije nagrade - 10 automobila FIAT 500L, trosoban stan u Zemunskim kapijama i glavna premija prvog kruga, stan u Beogradu na vodi.

U ovom trenutku u konkurenciji je blizu 6.000.000 koverata što znači da su građani do sada poslali neverovatnih 60 miliona računa i slipova. Za sada su najodgovorniji građani Vranja, Svaskog venca i opštine Blace. Sve koverte koje su stigle na dobro poznatu adresu Uzmi račun i pobedi 2020 ostaju u igri i za drugi krug nagradne igre koji je planiran za početak sledeće godine.

Vlada Srbije još jednom podseća građane da je učešće u nagradnoj igri ne predstavlja dodatni epidemiološki rizik, s obzirom da nema potrebe za čekanjem u redu niti ulaskom u poslovnice pošte. Iz Vlade apeluju na građane da koverte spakuju i adresiraju kod kuće, a kako bi one našle put do studija i bile u konkurenciji za vredne nagrade, dovoljno je da pravilno popunjene koverte samo ubace u najbliže poštansko sanduče.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Filip

    I gde je tu ranvopravnost?🤔

  • Zorica

    Ja koliko vidim Novi Sad ima vise nego BG. BG je metropola sa najvecim brojem stanovnika i samim tim imaju vise sanse da budu izvuceni. Otkud tolika zloba kod vas ljudi. Pa i ja zivim na periferiji BG pa nisam ljubomorna sto su drugi imali vise srece. Nemojte biti ljubomorni i zlobni,nije lepo. Bog sve vidi

  • Ana

    Kada procitam komentare prosto se sokiram ljudskom gluposcu..

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke