• 3

Srpski tim programera osvojio prvo mesto na globalnom takmičenju kao najbolje fintek rešenje

Izbor u prvih deset startupa u konkurenciji ove skale bio ogroman uspeh za ceo tim

  • 3
IPification

Foto: IPification

Kompanija IPification, na čijem čelu je sprski tim programera, osvojila je prvo mesto kao najbolje Fintech rešenje na najvećem globalnom takmičenju Jumpstarter 2021 koje finansira jedna od najuspešnijih korporacija Alibaba iz Hong Konga. 

Na svetski poznatom tačmičenju učestvovalo je više od 2.000 prijavljenih startap-ova iz 100 regiona i zemalja, a IPification je pobedio kao startap sa najinovativnijim rešenjem iz oblasti finansijskih tehnologija.

Izvršni direktor IPification Stefan Kostić je istakao da je izbor u prvih deset startupa u konkurenciji ove skale bio ogroman uspeh za ceo tim, ali da posebnu čast predstavlja osvajanje prve nagrade za najbolji startup u Fintech-u.

Izvršna direktorka fonda za preduzetnike Alibaba Cindi Chov je istakla da je "IPifikacija definitivno dobar primer da sjajna rešenja ne predstavljaju kompromis, već umesto toga pronalaze inovativne načine za rešavanje vekovnih problema, u ovom slučaju, u vezi sa mobilnim identitetom u FinTech-u".

Srpski tim inženjera niže uspehe kako na globalnom nivou tako i na regionalnim takmičenjima. Podsetićemo, Ipification je nedavno osvojio prvo mesto na Elevator Lab takmičenju za Srbiju i nagradu od 5.000 evra, nakon čega je na istoimenom regionalnom takmičenju pobedio kao startap sa najinovativnijim rešenjem iz oblasti finansijskih tehnologija.

Video: U toku je 4. industrijska revolucija! Evo šta to znači

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>