• 0

Produžen rok za prijavu: Digitalna transformacija preduzeća kao vodeći trend u Evropi

Rok je pomeren zbog velikog interesovanja

  • 0
U susret inovacijama

Foto: Shutterstock

Centar za digitalnu transformaciju (CDT) Privredne komore Srbije (PKS) produžio je, do 20. novembra, rok za prijavljivanje na Javni poziv za obuku i sertifikaciju treće generacije konsultanata u oblasti digitalne transformacije preduzeća, saopštava PKS.

Obuka se organizuje kako bi se proširio postojeći sistem podrške mikro, malim i srednjim preduzećima u domenu digitalne transformacije, koja je jedan od najznačajnijih ekonomskih trendova u Evropi.

Rok je pomeren zbog velikog interesovanja, a prethodni je bio zakazan za 14. novembar.

Svi kandidati koji budu izabrani i prođu osnovnu obuku, imaće priliku da pohađaju jedan od tri specifična kursa iz ovih oblasti: model i proces poslovanja, e-trgovina/e-marketing i društvene mreže, i veštačka inteligencija (AI).

Nakon uspešno završene obuke svi polaznici će dobiti međunarodno priznati sertifikat, navedeno je u saopštenju. Sve informacije i neophodna dokumentacija za prijavljivanje nalaze se na sajtu www.cdt.org.rs.

Video: Počinje podcast sa Anom i Vesnom - Kako si na poslu?

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>