• 0
 ≫ 

Posao za 40 ljudi u Beogradu: Softverski inženjeri mogu da konkurišu za nekoliko pozicija

 ≫ 

"Razvojni centar u Beogradu nastavlja da raste"

  • 0
Ovih stručnjaka u Švedskoj nikad dosta

Foto: Shutterstock

Microsoft razvojni centar u Srbiji (Microsoft Development Center Serbia - MDCS) zaposliće 40 radnika u oblasti softverskog inženjeringa, saopštila je  ta kompanija.

- Razvojni centar u Beogradu nastavlja da raste, nakon što je u poslednjih godinu dana doživeo ekspanziju sa više od 100 novih zaposlenih iz Srbije, regiona, ali i ostatka sveta, čime opravdava titulu najpoželjnijeg IT poslodavca u zemlji - navodi se u saopštenju. Dodaje se da je Microsoft centar u Beogradu „mesto gde nastaju proizvodi i inovacije koje se primenjuju na globalnom nivou”.

Timovi Microsoft razvojnog centra u Beogradu stvaraju, kako je navedeno, neke od najnaprednijih i najrasprostranjenijih digitalnih servisa.

U Razvojnom centru su rekli „da je jedan od najboljih načina za razvijanje kvalitetnih ideja da se u timove uključe ljude različitih profila, obrazovanja, kulture, različitih perspektiva i načina razmišljanja”.

U skladu sa tim, Razvojni centar u Srbiji sedam godina kroz inicijative Girls in ICT i Women Know IT bavi ohrabrivanjem devojaka da započnu svoju karijeru u IT industriji.

Benefiti koje daje ta kompanija kako se navodi, su osim najboljih zdravstvenih osiguranja, porodiljskog odsustva za majke i očeve, kao i različitih društveno-korisnih aktivnosti i flesksibilan rad, te prilično veliki broj dana mogućeg odsustva, kao i resursi za dalje učenje i usavršavanje.

Microsoft razvojni centar u Srbiji je osnovan 2005. godine i zapošljava 500 ljudi.

Video: Roboti neće ukrasti poslove, u Srbiji školujemo kadar koji će biti spreman za budućnost

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>