• 1

Ovaj mali robot može biti vaš novi šef: Ako ne radite dobro svoj posao, očekujte grimasu

Vlasnici robota mogu u potpunosti da iskuse zabavnu stranu ručnog sklapanja robota, kao i da dizajniraju jedinstvene oblike i funkcije, dok rade od kuće

  • 1
Robot šef za rad od kuće

Foto: NUWA Robotics / Ferrari / Profimedia

Tajvanska kompanija, "NUWA Robotics", spremna je da lansira inteligentnog robota koji bi trebalo da olakša rad zaposlenima na daljinu.

Robot dolazi u vidu kompleta, koji čini 100 delova. Kada se sastavi i programira, možete ga, na primer, naučiti da se kreće po vašem radnom prostoru, a može i da "reaguje" na vaš radni učinak različitim izrazima lica.

Takođe, može da komunicira pomoću slika, video zapisa ili glasa. Misija ove napredne firme je da ponudi iskustvo "inteligentne interakcije", za kojom se javila potreba tokom perioda karantina, u jeku pandemije.

Vlasnici robota mogu u potpunosti da iskuse zabavnu stranu ručnog sklapanja robota, kao i da dizajniraju jedinstvene oblike ili veoma fleksibilne interaktivne funkcije performansi.

Kebbi Air S-Robot Creator je komplet za sklapanje robota koji omogućava "igračima" da u potpunosti iskuse zabavu "kreiranja ekskluzivnih likova". Robot, ne samo da komunicira sa igračima, već može i da kombinuje delikatne pokrete tela i prikazuje dinamične izraze lica.

Ono što je prednost za vlasnike, tzv. igrače, jeste što mogu u potpunosti da izraze svoju kreativnost. Pored toga, mogu koristiti i alate za 3D štampanje da slobodno modifikuju i prave razne dodatke.

Video: Kako da budete produktivnji na poslu: Robot Buddy zna sve odgovore

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>