• 0

Srbija jedina zemlja Zapadnog Balkana na IFA: Tesla briljirao sa QLED televizorima

Tehnologija nije rezervisana samo za privilegovanu manjinu, već deo svakodnevice svih nas, jedna je od poruka na IFA

  • 0

Otvoren je najveći Sajam potrošačke elektronike u Evropi IFA 2022, a Srbija je jedina zemlja iz regiona Zapadnog Balkana koja učestvuje na ovom sajmu.

Naime, kompanija Comtrade sa brendom Tesla koji je jedan od najbrže rastućih brendova na regionalnom tržištu kućnih aparata, na ovom događaju izložila je premium seriju bele tehnike, kao i impresivne QLED televizore. 

Na više od 200 kvadrata prostora predstavljeni su lični, nosivi prečišćivači vazduha i robotski usisivači.

Tesla štand na IFA 2022 sajmu je prepun ekskluzivnih, interaktivnih i zabavnih eksponata koji pokazuju kako tehnologija nije rezervisana samo za privilegovanu manjinu, već je deo svakodnevice svih nas.

Zabavni nosivi prečićivači vazduha pobrali su simpatije posetilaca a mogu se naći u nekoliko boja. Posebnu pažnju izaziva i interaktivna tabla gde uz malo spretnosti možete osvojiti zanimljive nagrade.

Nova linija QLED televizora

"Posle prvog gledanja, povratak na staro više neće biti opcija", poručuju iz kompanije.

Tesla QLED TV nudi više od milijardu boja i može se pohvaliti širokim spektrom opcija za razonodu direktno u vašem domu – drugim rečima, kreiran je da vas zabavi. Ovo je najsjajniji Tesla TV do sada, sa odličnim kontrastom, živopisnim scenama i odličnom reprodukcijom boja, što omogućava kupcima da jasno vide svaki detalj.

Inovacije u tehnologiji klima uređaja 

Usled rekordno visokih temperatura svakog leta, ulaganje u klimatizaciju je sjajna ideja. Tesla proizvodi klima uređaje sa nizom korisnih karakteristika, od svežeg i čistog vazduha, do odličnih performansi, niske potrošnje energije, brzog hlađenja, vrhunskog samoodržavanja i zaštite životne sredine.

Dinamična SDA linija

Ponekad male stvari čine veliku razliku, a u Tesla slučaju se to odnosi na male kućne aparate. Jedan od najvažnijih dodataka portfoliju kompanije ove godine, Tesla SDA asortiman predstavlja novu liniju efikasnih i modernih uređaja, kreiranih da odgovore novim zahtevima tržišta i da ispune sve potrebe savremenog doma.

Tiha i laka tehnologija čišćenja

Štand kompanije pretenduje da bude jedan od najčistijih tokom IFA 2022, zahvaljujući drugačijoj liniji usisivača, koje karakteriše unapređeno tiši rad, bez ikakvog gubitka performansi. Sa antibakterijskim, perivim HEPA filterom ovi usisivači pomažu u hvatanju finih čestica prašine i efikasno čiste svaki deo kuće.

Kada je reč o automatizovanom čišćenju, roboti koriste inovativnu lasersku tehnologiju, koja skenira i mapira okolinu kako bi kreirala personalizovani plan čišćenja, čineći kućne poslove lakšim.

Onyx i nauka iza tehnologije dvostrukog invertera

Pod sloganima glavnih karakteristika „Čisto i bezbedno“ i „Nega parom“, Tesla je predsatvila karakteristike Hygiene Pro sistema koji veš održava čistim i dezinfikovanim.

Za kraj, kompanija sa ponosom predstavlja svoju modernu tehnologiju dvostrukog invertera koja omogućava korisnicima da precizno podese odgovarajuću temperaturu frižidera. Ova inovacija značajno pomaže u smanjenju potrošnje energije i nivoa buke.

Na IFA sajmu su predstavljeni i frižideri i zamrzivači sa najnovijom tehnologijom hlađenja koja održava temperaturu u frižideru zahvaljujući ugrađenom metalnom panelu na zadnjoj strani.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>