• 1

Nova radna mesta za naše IT stručnjake: Comtrade 360 najavljuje otvaranje novih pozicija u preko 12 centara

Comtrade 360, jedna od članica Comtrade grupe, nedavno je proslavila godinu dana uspešnog poslovanja pod ovim nazivom.

  • 1
Comtrade kancelarija Novi Sad

Foto: Milena Đorđević

Comtrade 360 je kompanija u okviru Comtrade grupe koja pruža kompleksne IT usluge i prilagođena softverska rešenja u domenu skladištenja, upravljanja i zaštite podataka, sarađujući sa globalnim imenima u IT industriji.

Trenutno poseduje prodajne centre širom sveta među kojima su Dablin, i Boston, kao i razvojni centri u Srbiji ( u Beogradu, Kragujevcu, Čačku), Sloveniji ( u Ljulbljani, Mariboru), i Bosni i Hercegovini ( u Sarajevu i Mostaru).

U proteklih godinu dana poslovanja Comtrade 360 je zabeležio širenje poslovanja na globalnom tržištu, što je dovelo do zapošljavanja na stotine IT stručnjaka širom globalnih centara, a najavljeno je dodatno širenje kancelarija, kao I novih radnih mesta za naše IT stručnjake.

Bazirajući se na tridesetogodišnjem iskustvu koje stoji iza Comtrade grupe i ekspertizi njihovih stručnjaka, Comtrade 360 je nastao kao rezultat poslovnog fokusa grupacije na savremena IT rešenja u oblastima upravljanja i zaštite podataka u cloud-u i hibridnom cloud-u, kao i skladištenja i monitoringa velike količine podataka, i kompleksnih sistema, sajber bezbednosti i veštačke inteligencije.

Od projekata se posebno ističe partnerstvo sa kompanijom HP, kao i saradnja sa CERN-om, najvećim centrom za istraživanje fizike elementarnih čestica na svetu.

Uspešno partnerstvo sa ovom renomiranom organizacijom krunisano je razvojem jedinstvenog proizvoda Comtrade Fast File System (CFFS), rešenja za skladištenje datoteka, baziranom na CERN EOS sistemu brzih datoteka.

Izvršni direktor kompanije, Aleksis Lope-Bello, je izjavio da su poslovni uspesi rezultat rada i posvećenosti celokupnog tima, kao i negovanja kulture izgradnje dugoročnih poslovnih partnerstava.

„Fokusiranost na kvalitet tokom proteklih 30 godina je u osnovi uspeha koji smo ostvarili u protekloj godini. Naši planovi za rast i širenje u Zapadnoj Evropi i SAD su mogući zahvaljujući izuzetnim sposobnostima i talentu naših zaposlenih, kao i sjajnoj organizacionoj kulturi.“

Rast ovog dela kompanije doveo je do zapošljavanja stotine IT stručnjaka u 12 kancelarija i razvojnih i prodajnih centara širom sveta, a nedavno je najavljeno otvaranje dodatnih pozicija. Širenje na nova tržišta donosi i porast obima poslovanja, nova radna mesta i priliku za naše IT stručnjake da rade na projektima sa vodećim globalnim IT firmama.

Comtrade 360, pored novih pozicija u postojećim lokacijama u regionu, najavila je i otvaranje kancelarije u Novom Sadu.

U okviru proširenja poslovanja, otvaraju se vrata inžinjerima i stručnjacima na različitim pozicijama, kao što su Java Engineers, QA Test Automation Engineers, DevOps Engineers, Salesforce Engineers, Java Technical Lead, Scrum Master, C++ Engineers, i drugim. Više informacija o otvorenim pozicijama, tehnologijama i kulturi rada u Comtrade 360, možete saznati na veb sajtu kompanije.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nenad Romic

    7. novembar 2022 | 23:58

    Svaka cast kompaniji Comtrade… da budete još veći i jači!

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>