• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Novo istraživanje domaćeg IKT sektora: Podelite svoje iskustvo

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

U ovom istraživanju, posebno interesuju lična iskustva i stavovi učesnika

  • 0
Programeri, programiranje, studenti, posao , biznis Foto: Shutterstock

Najveći sajt za zapošljavanje IT kandidata HelloWorld.rs i međunarodna istraživačka agencija MASMI sprovode istraživanje o iskustvima na poslu u IT sektoru.

"U prethodnom istraživanju Puls Srpske IT zajednice, prikupili smo značajan broj dragocenih informacija iz prve ruke o iskustvima na poslu u IT sektoru. Ovi podaci su pružili korisne uvide poslodavcima i kandidatima o najtraženijim tehnologijama, radnim uslovima, platama prema pozicijama i mnogim drugim aspektima industrije. S obzirom na uspeh tog istraživanja, ove godine nastavljamo sa ciljem da još temeljnije istražimo srž IT zajednice", ističe Marko Vučetić sa sajta HelloWorld.rs.

Marko ističe da anketa je potpuno anonimna kako bi osigurali slobodno izražavanje svakog učesnika, a svi dobijeni podaci će biti tretirani kao grupni, čime se obezbeđuje potpuna zaštita privatnosti i poverljivosti podataka.

Naglašava da će prikupljeni podaci biti korišćeni isključivo u svrhu ovog istraživanja, neće biti dostupni trećim licima niti će biti korišćeni u bilo koju drugu svrhu osim analize i prezentacije rezultata ovog istraživanja.

U ovom istraživanju, ističe Marko, posebno nas interesuju lična iskustva i stavovi učesnika, a ne postoji koncept tačnih ili pogrešnih odgovora. Cilj je da se dobije što realnija slika o iskustvima na poslu u IT sektoru, kako bi se bolje razumele potrebe i izazovi ove industrije.

Svi učesnici su pozvani da iskreno i otvoreno podele svoje mišljenje kako bi se došlo do što reprezentativnijih zaključaka o stanju IT zajednice.

Link do istraživanja:

https://masm.questionpro.eu/a/TakeSurvey?tt=33qT07r%2BbLFZC%2B26QRU0Lg%3D%3D&custom1=18

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>