• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Proglašen Gugl Cloud partner godine

Vreme čitanja: oko 2 min.

Dobili su i specijalnu nagradu iz oblasti mašinskog učenja

  • 0
Programeri, programiranje, studenti, posao , biznis Foto: Shutterstock

Kompanija Devoteam proglašena je za Gugl Cloud Partnera godine (Google Cloud Partner of the Year) četvrtu godinu zaredom, a kao Managed Services Google Cloud partner dobila je i nagradu za Partnera godine sa specijalizacijom iz oblasti Mašinskog učenja (Machine Learning).

- Veoma smo uzbuđeni i ponosni što smo četvrtu godinu zaredom nagrađeni Partnerom godine od strane Google Cloud-a. I dalje ćemo biti posvećeni proširivanju našeg znanja i tima i pružanju našim klijentima širom sveta najbolja Google Cloud rešenja koja zaista unapređuju njihovo poslovanje - rekao je Valon Rehepi, Globalni potpredsednik Devoteam G Cloud-a.

Ove nagrade su dokaz napornog rada i posvećenosti našeg tima, odlučnog u tome da pomognu našim klijentima da ostvare svoje poslovne ciljeve uz pomoć Google Cloud-a, dodao je Sebastijan Ševrel, izvršni direktor Grupe Devoteam.

Stručno znanje Devoteam-a u oblasti veštačke inteligencije ključno je razlikovanje koje je pomoglo kompaniji da osvoji ovu nagradu, što potvrđuje snažan portfolio isporuke inovativnih rešenja i usluga u oblasti veštačke inteligencije za klijente u raznim industrijama.

Na primer, alat "Devoteam Generative AI Discovery Engine" pomaže kompanijama da pronađu pravu vrednost veštačke inteligencije za svoje potrebe, generišući konkretne primene veštačke inteligencije na osnovu opisa kompanije.

Devoteam je implementirao sistem za preporuku aktivnosti za Macmillan Education (deo Springer Nature-a), koji preporučuje nove aktivnosti za studente na osnovu njihovog profila i prethodnih časova. Takođe je pomogao više kompanija poput UnifiedPost, S&P 500 ReIT kompanije, u implementaciji rešenja za inteligentne dokumente kako bi automatizovali poslovne procese i uštedeli dragoceno vreme.

- Radujemo se kontinuiranom rastu veštačke inteligencije, pri čemu generativna AI deluje kao novi katalizator za ovu oblast tehnologije - izjavio je Tristan Van Tilan, vođa ML Tribe-a u Devoteam G Cloud-u.

- Verujemo da Generativna AI ima potencijal da revolucionira način na koji kompanije komuniciraju sa svojim klijentima. Posvećeni smo tome da pomognemo našim klijentima da usvoje tehnologije Generativne AI i postignu svoje poslovne ciljeve, sve vreme ostajući u skladu sa strogim propisima i etičkim najboljim praksama.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>