• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kriza na berzi kriptovaluta: Klijentima se pokazuje nula na računu, kompanija kaže da je imovina sigurna

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Coinbase je brzo reagovao na problem, uveravajući svoje korisnike da je njihova imovina bezbedna

  • 1
coinbase Foto: shutterstock.com

Coinbase, jedna od najvećih berzi kriptovaluta na globalnom nivou, priznala je značajnu grešku u svom sistemu, koja je rezultirala prikazivanjem nule na računima korisnika.

Korisnici su prijavili da im stanje na računu pada na nulu, što je izazvalo široku zabrinutost i konfuziju širom platforme. Problem, koji je prvi put identifikovan ranije danas, uticao je na transakcije širom sveta, uključujući kupovinu, prodaju i transfer sredstava.

Coinbase je brzo reagovao na problem, uveravajući svoje korisnike da je njihova imovina bezbedna i da tim aktivno istražuje problem kako bi obezbedio pravovremeno rešenje.

Čini se da je greška deo šireg problema koji utiče na performanse sajta, posebno transakcije koje uključuju Ethereum i ERC-20 tokene, koje doživljavaju značajna kašnjenja.

Prema rečima generalnog direktora Coinbase Brajana Armstronga, problemi su uzrokovani ogromnim porastom saobraćaja usred tekućeg skupa kriptovaluta prenosi u.today.

Zajednica kriptovaluta je odgovorila mešavinom alarma i strpljenja. Influenseri i iskusni investitori na X platformi društvenih medija brzo su smirili živce manje iskusnih. Ipak, incident je pokrenuo pitanja o robusnosti platforme za kriptovalute.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ring

    28. februar 2024 | 20:01

    Prevara kao i ranije sa eterijumom. Skinuli su nam sve iskopane eterijume i nikada nisu vratili..

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>