Komentari

  • Goran

    27. septembar 2020 | 20:50

    pazatski ćevap i užička lepinja.

  • Pirke

    27. septembar 2020 | 20:26

    U vojvodjanskoj kobasici ide sve sem kosti ovde samo cisto meso

  • Pirke

    27. septembar 2020 | 20:25

    Tamas vidi se da nisi probao peglanu, ja nikad nisam video peglani kulen😂

  • Blok 45

    27. septembar 2020 | 20:07

    Pečenje jagnjeće ili praseće ( Čačak, Valjevo, Kraljevo...), teletina ispod sača sa kajmakom i čuveni ćevapi ( Novi Pazar), kobasice, čvarci, šunka, slanina ( Vojvodina). Duvan čvarci ( Valjevo). Teleće kolenice ( Sjenica). Perkelt (junećih gulaš sa rezacima) i skembići na razne načine ( Subotica). Divno se jede u našoj Srbiji.

  • Laki

    27. septembar 2020 | 19:07

    Danas se posti!

  • Tamas

    27. septembar 2020 | 18:44

    Nema aditiva i konzervansa ni u vojvođanskoj kobasici, za tim i nema potrebe, a tek za termičku obradu stvarno ne znam šta da kažem. Je l' i kulen tako peglaju? Ja tu stvarno ne vidim nikakvog smisla.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA