≫ 

Mladu mamu (18) osuđuju da strijama i izgledom posle porođaja odvraća žene od trudnoće

 ≫ 

I pored negativnih komentara koji joj svakodnevno pristižu, ova devojka ne odudstaje od namere da podigne svest o realnom izgleda ženskog tela

Komentari

  • Ana

    18. septembar 2021 | 13:32

    Zene, strasni su vam komentari. Cemu to? Ako vi ne razumete druge zene i njihovu razlicitost, pa makar i da je, kao sto jedna ruzno rece "zderala za petoro" sta da ocekujemo od muskaraca? Sutra, mozda ce neka od vas dobiti neku bolest, imati dete sa posebnim potrebama, biti nesavrsene, ugojena, procelava od hormona itd. i kako cete se osecati kad vas neko bude percipirao kroz vas nedostatak, bez imalo empatije za ono kroz sta ste prosle. Ova sa elasticnom kozom mozda nece dobiti strije ali hoce gusavost, pa sta ce kad je ljudi budu zagledali i kad bude krila vrat maramom? Muskarci su mnogo vise solidarni, retko ce jedan kao sakal napasti drugog ne samo zbog fizickog izgleda, vec i zbog karakternih nedostatka.

  • Beki2807

    18. septembar 2021 | 12:47

    Lično sam se u trudnoći ugojila 30 kg, bila sam kao tenk. I vazduh mi se lepio! Posle porodjaja sam dojila dve godine, bez dijete sve skinula i nigde strija nemam. Sto žena, sto različitih priča. Ali ako je ženama bitniji izgled nego da daruju nov život i posvete se istom - ne moraju ni da rađaju! Hvala bogu ima još uvek normalnih žena koje svoju lepotu žrtvuju za nov život, na određeno vreme, jer se kilaža vraća vremenom, strije blede, a lepota samo biva veća. Najlepši nakit na ženi su DECIJE RUKE!

  • G

    18. septembar 2021 | 12:02

    Ove strije su odvrate. To je problem elastičnosti kože. Troje sam rodila i nijednu stoji nemam. Ginekolog na UZ pred treći porođaj zvao kolege da vide kožu majke trećerodke. Nije to nikakva moja zasluga, možda malo, uglavnom je genetika. ove crvene posle porođaja grozne, sreća pa to posle pobeli, bar je mojoj kumi bilo tako

    • 18. septembar 2021 | 14:21

      Ana

      @G

      Hahhahhha, dr zvala druge doktore zbog tvoje koze... Ma idi begaj...

  • Mlada mama

    18. septembar 2021 | 11:55

    Naravno da tako izgleda kada je zderala u trunoci za 5oro... Ja sam pre trudnoce izgledala isto kao ona, i ugojila se svega 8kg i opet izgledam isto kao pre porodjaja. Kada se naglo nagojis 30kg kao ova, naravno da ces posle porodjaja imati kozu punu strija i kozu koju visi, sto sa stomaka, grudi, ruki, butina...Budalastina. Zene koje vode racuna o sebi pre trudnoce, u trudnoci nece imati problem nakon porodjaja. A ova od kompleksa i isfristrirana zbog svog izgleda, ne zna sta ce sad sa sobom jer se unakazila od debljine. Pa jedino sto daje je primer, kako mozea da izgledas posle trudnoce AKO NE VODIS RACUNA O SEBI I ISHRANI, I ZDERES DZANKI FOOD, SLATKISE 24/7 Tako kao ona ce izgledati onda svaka trudnica.

    • 18. septembar 2021 | 14:18

      Za mladu mamu prazne glave

      @Mlada mama

      Polako, stice tebe nesto gore od strija, pa ce tebi takve kao ti upucivati iste komentare.

    • 18. septembar 2021 | 14:21

      Branka

      @Mlada mama

      Pa neko zdere slatkise i brzu hranu pa se ne ugoji mnogo kao sto vi kazete. A neko vodi racuna o ishrani pa se ugoji ko krmaca. Zato povedite sta pričate i kako pričate. Jer zivot je karma.

    • 19. septembar 2021 | 04:22

      Marija

      @Mlada mama

      Jasno i kratko: ko vodi o sebi računa pre trudnoće,vodiće i u trudnoći kad postane majka. Trudnoća je izgovor za nebrigu o sebi,pa imamo primere kad žene od 50 godina izjave da su debele,jer su rodile dvoje,a rodile pre 20 godina. Drugo,smešna je izjava nekih,meni se sve lepi. Ne, ne lepi ti se sve,nego ždereš onoliko koliko ti nije potrebno. Isto i sa higijenom. Neke majke izjave kako imaju masnu kosu,jer imaju bebu. Ne,imaš masnu kosu jer si neuredna, a kosu sam prala sa dvoje dece u kupatilu dok mi je muž bio na poslu ili odsutan par dana. Pa starija se igra sa kremama,mlađa u onoj ljuljalici na podu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA