ČOLA JE JOŠ JEDNOM POTVRDIO ZAŠTO JE NAJVEĆA ZVEZDA: Ovako je izgledao spektakl u Budvi za Novu godinu (FOTO) (VIDEO)

Izuzetna posećenost, dobra atmosfera, kvalitetan muzički izbor i lepo vreme okarakterisali su svečani doček 2016. godine na Trgu ispred starog budvanskog grada

  • 7

Sinoć je u Budvi preko 20.000 ljudi dočekalo Novu godinu uz najveće hitove Zdravka Čolića i spektakularan vatromet koji je dominirao nebom iznad Budvanske rivijere. Još jednom je potvrđeno da je za jednu od najboljih zabava za najluđu noć u regionu zadužena "Kraljica crnogorskog turizma".

Pogledajte kako izgledaju Bečići pred doček Nove godine (FOTO)

Budva je juče u toku dana bila puna gostiju koji su stigli iz celog Balkana i šire, kako bi prisustvovali već tradicionalno dobrom provodu na Trgu ispred Starog grada. Oni koji su želeli da budu blizu bine, svoje mesto su zauzeli oko 19 časova. Ni prohladno vreme nije omelo da svi veselo uđu u 2016. godinu.

Pre Zdravka Čolića, publiku je zagrejala crnogorska grupa "Perper". Bend sa Cetinja je zdušno sa svim posetiocima otpevao svoje najveće hitove.

Negde oko 45 minuta pre ponoći, na scenu je stupila najveća regionalna zvezda - Zdravko Čolić. Uz ovacije prepunog Trga, zapevao je jedan od mnogobrojnih hitova "Produži dalje".

Foto: Miloš Ćetković Foto: Miloš Ćetković

- Dobro veče Budva! Dobro veče Crna Goro! Dobrodošli na tradicionalno najbolji doček u regionu - pozdravio je Čola publiku u kojoj je bilo svih generacija.

Potom su usledile pesme "Čija je ono zvezda", "Mjerkam te, mjerkam", "Živiš u oblacima", "Zbog tebe", "Krasiva"... Par minuta pre ponoći, popularni Čola je zapevao pesmu "Jedna noć sa Kristinom", a publika mu se pridružila horski pevajući "dobra vam noć prijatelji, dobra vam noć, dobro nam došli...".

Foto: Miloš Ćetković Foto: Miloš Ćetković

U ponoć je nebo zasjalo. Fascinantni vatromet je obeležio ulazak u Novu 2016. godinu, uz koji su Turistička organizacija opštine Budva i Opština Budva, organizatori Novogodišnjeg dočeka, poželeli sve najbolje u godini pred nama brojnim gostima i građanima Budve.

Nakon što su svi prisutni jedni drugima čestitali i poželeli sve najbolje u narednoj godini, veselje je moglo da se nastavi uz dobro poznate Čoline numere.

Usledile su pesme "Ej, draga, draga", "Maslinastvo zelena", "Noć mi te duguje", "Okano", "Mađarica", "Glavo luda", "Hotel Balkan"....

Jedna pesma se posebno izdvojila i izazvala posebnu emociju kod svih - "Ti možeš sve". U momentima je publika bila glasnija od popularnog pevača, sponatano su svi koji su prisustvovali nezaboravnoj noći zapevali stihove ove numere.

Foto: Miloš Ćetković Foto: Miloš Ćetković

I pored prohladnog vremena u Budvi, Čola je razgalio masu sa njegovom neverovatnom energijom, osmehom, šarmom i, naravno, pesmama koje traju i koje će trajati decenijama.

Nakon što je sišao sa bine, gosti Budve su želeli još iako je bilo prošlo skoro tri sata. Čola se vratio na binu i na bis otpevao "Emili", "Kao moja mati" i "Šta ti dadoh". Poslednja numera je bio njegova možda i najpopularnija pesma, evergrin "Ti si mi u krvi".

Foto: Miloš Ćetković Foto: Miloš Ćetković

Novogodišnji program biće nastavljen i večeras u 21,30 časova, kada će na bini ispred Starog grada nastupiti crnogorski izvođač Danijel Alibabić, dok se koncert popularnog hrvatskog muzičara Zlatana Stipišića Džibonija očekuje u 23 sata.

Svi koji se nalazite blizu Budvanske rivijere, dođite večeras u Stari grad da početak ove godine ispunimo finim notama i dobrom atmosferom. Videćete, a oni koji znaju i potvrdiće, zašto je najbolja zabava upravo u ovom primorskom biseru.

Pogledajte video:

(N. Ivanovski)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Njegos

    1. januar 2016 | 17:20

    Stv je bilo fenomenalno, Budva prepuna....

  • Crnogorac

    1. januar 2016 | 18:02

    Prisustvovao sinoć, i jeste tačno da je najveća zvijezda na Balkanu. Stas,glas,stajling,bend,prateci vokali...sve je ono što čini Čolu to što jeste. Svaka čast na sinocnom koncertu i HVALA!

  • pale sam na svijetu

    1. januar 2016 | 19:12

    Bajaga u Hvaru...kazu , bilo je super...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA