≫ 

Nakon što je pokazivala dvoglavog orla i igrala šotu, Dua Lipa dobila grafit u centru Prištine

Dua je na grafitu predstavljena kao savremena ratnica

  • 8
Dua Lipa

Dua Lipa, Foto: Profimedia

Dua Lipa (23) prisustvovala je u petak 2. avgusta, na Sunny Hill festivalu koji se održava u Prištini, a u jednom momentu se opustila i pozdravila sve prisutne, i to ni manje ni više nego pokazujući dvoglavog orla, simbol "velike Albanije".

Pristalice samoprozvane "Republike Kosovo" nekada ne biraju ni vreme ni mesto kad i gde će izraziti svoju naklonost, pa je tako Dua Lipa ogrnuta albanskom zastavom u Prištini zaigrala i šotu uz poruku - Neke noći moraš da ustaneš i pokažeš kolika si Albanka.

Očigledno je ovim gestovima osvojila pojedine stanovnike Prištine te su odlučili da fasadu jedne zgrade koja se nalazi preko puta zgrade Državnog tužilaštva ukrase ni manje ni više nego likom pevačice.

Dua Lipa nedavno je potpisala sporazum sa opštinom Priština, donirajući 150.000 evra za osnivanje muzičke akademije u Prištini, koja će služiti mladim talentima.

Dua je na grafitu, na trgu "Edith Durham", predstavljena kao savremena ratnica.

Dua Lipa

Dua Lipa, Foto: Youtube/KosovaPress

Sraman potez imala je i pevačica i njena drugarica, skandalozna Majli Sajrus (26), koja je Lipu nazvala "Kraljicom Kosova".

Inače, Dua Lipa često je znala da razbesni srpski narod, a ona koja ju je javno prozivala jeste Jelena Karleuša (40).

Naime, kada je u junu 2018. fudbalska reprezentacija Švajcarske savladala srpski nacionalni tim rezultatom 2:1 golovima Džerdana Šaćirija i Granita Džake, koji su ih proslavili tako što su rukama pokazali albanskog orla, Dua se obradovala i njihovu "proslavu" podelila je na svojim društvenim mrežama.

- Ova Dua Lipa je ozbiljna budala izgleda - napisala je tada Karleuša.

Dua Lipa

Dua Lipa, Foto: Profimedia

- Hoće li neko vec jednom je*eno zabraniti emitovanje ove Dua Lipe na nasim radio stanicama, aman?! - objavila je potom i Goca Tržan.

Dua Lipa nije jedina koja često ističe odakle je poreklom i koja ne prestaje da provocira svojim porukama. Tu je i Rita Ora (28), takođe jedna od najpoznatijih žena sa Kosova na svetu. 

Rita je 17. februara 2018. pevala na proslavi 10. godišnjice samoproglašene i nelegalne nezavisnosti Kosova. Koncert je počeo oko 22 časa, a zastave samoproglašene države Kosovo i albanske zastave su se vijorile na sve strane.

Rita je nedavno roditeljima izgradila vilu u Prištini.

VIDEO: Pojavili su se zajedno u Kanu, da li su Rita i Lijam postali novi slavni par?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA