≫ 

Kira Najtli pokazala trudnički stomak: Glumica bez trunke šminke, jedva ćete je prepoznati (FOTO)

Lepa glumica čeka drugo dete sa suprugom, muzičarem Džejmsom Rajtonom

  • 5

Trudnu britansku glumicu Kiru Najtli (34) paparaci su uslikali u Londonu dok je kupovala voće, u opuštenom izdanju i bez trunke šminke.

Glumica je bila u suknji koja je jasno ocrtala njen trudnički stomak, teksas jakni i ravnoj obući. Ona je prvo telefonirala, a onda pazarila zdrave namirnice.

Keira Knightley

Kira Najtli, Foto: Profimedia

Lepoj Kiri će ovo biti drugo dete sa sa suprugom, muzičarem Džejmsom Rajtonom.

Keira Knightley

Kira Najtli, Foto: Profimedia

Podsetimo, Kira i Džejms venčali su se 2013. godine, a prvi put su postali roditelji pre dve godine, kada su dobili ćerku Idi. Kirino iskustvo sa prvim porođajem bilo je traumatično i o tome je otvoreno pričala u svom eseju koji se bavio pritiskom na žene da izgledaju savršeno nakon porođaja.

- Moja vagina se razdvojila. Izašla si iz mene otvorenih očiju, sa rukama podignutim u vazduh. Stavili su te na mene svu krvavu, prekrivenu posteljicom, a tvoja glava je izgledala unakaženo kada si izašla iz mene. Pulsirala si, dahtala i vrištala - pisala je tada kivna glumica.

Kira Najtli

Kira Najtli, Foto: AP/Tanjug

Kira je i uporedila svoje iskustvo sa iskustvom Kejt Midlton, koja je samo par sati posle svog porođaja blistala, a rodila je Šarlot samo dan pošto je Kira rodila Edi.

- Stojimo i gledamo u TV. Izašla je iz bolnice sedam sati nakon porođaja, našminkana i na štiklama. To lice svet želi da vidi. Sakrij se. Sakrij našu bol, tela koja se raspadaju, grudi koje cure i hormone koji divljaju. Izgledaj prelepo. Izgledaj divno, ne pokazuj da si došla sa bojnog polja, Kejt. Sedam sati nakon borbe života i smrti, sedam sati nakon što ti se telo prepolovilo i otvorilo i krvavo dete koje vrišti izašlo iz tebe. Ne pokazuj. Ne govori. Stoj tu sa svojom ćerkom i pusti da te fotografiše gomila muških fotografa - poručila je tada Kira.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • xxx

    22. avgust 2019 | 12:07

    Lepa i prirodna,boze kad vidis ove normalne prirodne zena a bogate i ne bacaju pare na primitivnu plastiku tek vidis koje smo mi grdno selo...!

  • Lord

    22. avgust 2019 | 04:29

    Prelepa je...

  • Kibo

    22. avgust 2019 | 01:39

    Top riba.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA