≫ 

"Šmrkala sam, varala, ali nisam lažov": Surovo iskrena poruka svetske zvezde nakon kraha braka

- Mogu da priznam mnoge stvari, ali odbijam da priznam da se moj brak završio tako što sam varala - navela je pevačica u svom saopštenju

  • 0

Pevačica Majli Sajrus (26) rešila je da otvori dušu i prvi put se oglasila nakon rastave od svog muža Lijama Hemsvorta (29). Muzička zvezda demantovala je u svom saopštenju koju je objavila na društvenim mrežama da je varala popularnog glumca i iznela je neke nepoznate detalje iz svog života.

- Mogu da prihvatim da život koji sam izabrabrala znači da moram da živim otvoreno i transparentno sa mojim fanovima, koji me vole, i javnosti, 100 odsto vremena. Ono što ne mogu da prihvatim jeste da se kaže da lažem da sam zataškala zločin koji nisam počinila. Nemam šta da krijem - počela je Majli.

Nije tajna da sam se zabavljala u mojim tinejdžerskim i ranim dvadesetim godinama. Nisam samo pušila, zagovarala sam se za marihuanu, eksperimentisala sam sa drogom, moj najveći hit tada je bio o igranju na tabletama i šmrkanju linija (kokaina) u kupatilu. Sje*ala sam veze i varala sam u vezama kada sam bila mlada. Izgubila sam veliki posao sa Volmartom jer sam pušila iz bonga. Izbačena sam iz hotela Transilvanija jer sam kupila Lijam penis tortu za rođendan i lizala je, ljuljala sam se kugli za rušenje gola (verovatno jedina žena u istoriji) - napisala je Majli i nastavila:

Majli Sajrus, Lijam Hemsvort Lijam Hemsvort i Majli Sajrus Foto: Profimedia/AKM-GSI

- Ali istina je, kada smo se Lijam i ja pomirili, ja sam bila posvećena. Nemam nikakve tajne ovde da otkrijem. Naučila sam iz svakog mog iskustva u životu. Nisam savršena, ne želim da budem, dosadno je. Odrasla sam pred vama, ali suština je, odrasla sam. Mogu da priznam mnoge stvari, ali odbijam da priznam da se moj brak završio tako što sam varala. Lijam i ja smo bili zajedno deceniju. To sam rekla ranije i to ostaje tačno, volim Lijama i uvek ću. Ali, u ovom trenutku moram da donesem zdravu odluku i da ostavim iza sebe pređašnji život. Ja sam najzdravija i najsrećnija već dugo vremena. Možete mi reći da sam tverkujuća brđanka, koja puši travu, ali nisam lažljivica - zaključila je Majli.

Pre toga, Lijam Hemsvort se oglasio povodom rastave od Majli Sajrus.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

VIDEO: Lijam Hemsvort je na originalan način otkrio istinu o njegovoj vezi sa Majli Sajrus

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA