≫ 

Ne možete ni da zamislite koliko košta minut snimanja nogu Džej Lo

Posle turneje "All I have", u sklopu koje je imala 100 koncerata, Dženifer je samo od prodaje ulaznica zaradila oko 86,5 miliona dolara

  • 3
Dzenifer Lopez, Koni Pena Foto: Instagram/conniepena, Profimedia

Pored uspešnih koncerata, koji su svi do jednog uvek rasprodati, Dženifer Lopez (50) ima dodatne izvore zarade, pa kao i sve zvezde njenog ranga više zarađuje na svim sporednim stvarima, umesto na samom pevanju.

Procenjuje se da je vrednost Džej Lo oko 400.000 miliona dolara, a pored koncerata latino diva na svom telu zarađuje basnoslovne cifre.

Njena guza osigurana je na 27 miliona dolara, sama dizajnira cipele, savetuje kako negovati stopala, a svaki minut u kojem se Dženifer pojavi u reklami u kojoj se prikazuju njene noge košta - milion dolara!

Svetski modni brendovi Lopezovoj plaćaju od 200 do 500 hiljada dolara da crvenim tepihom prošeta u nekoj od njihovih kreacija, a za reklamu za negu kose Džej Lo je uzela 2,9 miliona dolara.

Jennifer Lopez Dženifer Lopez, Foto: Profimedia

Posle turneje "All I have", u sklopu koje je imala 100 koncerata, Dženifer je samo od prodaje ulaznica zaradila oko 86,5 miliona dolara.

Kada pogledate ovu cifru, jasno vam je zašto je Lopezova izdržala da na turneji bude 3 godine.

VIDEO: Džej Lo razvalila Majami, njen suprug pao u depresiju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mnogo

    2. septembar 2019 | 11:26

    A deca? To je ogromna svota novca, ali za nekoga ko ga ima i previše da bi svoj život stavila na pauzu. Pogledajte na drugoj vesti Selmu Hajek koja uživa sa porodicom

  • Joca

    4. septembar 2019 | 19:20

    Treba ona da oseti Zmaja,svu tu lovu bi mu dala

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA