"Zločesti" Džek Nikolson spavao je sa više od 2.000 žena, a samo jedna je bila njegova ljubav (FOTO)

Glumac je oduvek važio za jednog od najvećih šarmera, imao "titulu" ženskaroša i zločestog momka, i vodio buran život propraćen skandalima

  • 2
Džek Nikolson

Foto: Profimedia

Slavni Džek Nikolson (82), trostruki oskarovac, jedan je od najvećih holivudskih glumaca i iza sebe ima sjajne uloge koje su ga vinule u sam vrh glumačkih imena. Mnogi ga smatraju i najboljim glumcem svoje generacije, a neki detalji o njegovom privatnom životu i dalje uspevaju da iznenade.

Nikolsonu žene nikada nisu odolevale i poznato je da je veliki zavodnik, te da je kraj sebe uvek imao prave lepotice. Čak ni bivše devojke koje je prevario za njega nisu imale ružne reči.

Fanovi obožavaju Nikolsona decenijama unazad. Jedan je od najvećih holivudskih zavodnika, a nebrojeno puta je bio u žiži skandala zbog alkohola i seksualnih avantura.

Poslednju ulogu odigrao je u romantičnoj komediji "How Do You Know", nakon čega se navodno povukao zbog problema sa pamćenjem. Nikolson to nikada nije ni potvrdio ni demantovao, i jedino što je poznato jeste da i dalje uživa u svakom trenutku svog života i drži se svoje rečenice: "Više dobrih trenutaka".

Džek Nikolson

Džek Nikolson u filmu "Veštice iz Istvika"/Foto: Profimedia

Uprkos svemu, uvek je bio pravi profesionalac i nikada nije dozvolio da posao trpi zbog njegovog načina života. "Što se mog zabavljanja tiče, disciplina je uvek tu. Nikada nisam ostavio kameru da me čeka", govorio je glumac.

Svi su želeli nekad u svom životu da budu Džek Nikolson i nema ko mu u nekom momentu nije zavideo, pogotovo zbog žena. Priča se da je spavao sa više od 2.000 žena, ali je bio izuzetno oprezan, pa tako ima "samo" petoro dece.

Samo jednom je stao pred oltar, i to sa Sandrom Najt 1962. godine sa kojom ima ćerku Dženifer, a koja ga je ostavila posle šest godina.

Najduža veza bila mu je sa glumicom Anđelikom Hjuston, sa kojom je uz brojne raskide proveo čak 17 godina. Nagađalo se kako je baš ona ljubav njegovog života. Jedno je sigurno - bila je najstrpljivija, i pored svega što joj je glumac priređivao. Nadala se da će joj se Nikolson zavetovati na večnu ljubav, ali to se nije dogodilo.

Džek Nikolson, Anđelika Hjuston

Džek Nikolson i Anđelika Hjuston/Foto: Profimedia

Iako je 2012. godine u jednom intervjuu izjavio da mu je dosadilo da bude ženskaroš i da to više ne želi, to ga nije sprečilo da pre pet godina pokuša da zavede 54 godine mlađu koleginicu Dženifer Lorens.

- Voleo bih da mi se dogodi još jedna, poslednja romansa. Ali to se izgleda neće dogoditi. Ne mogu više da se udvaram ženama, u mojim godinama to nije u redu - izjavio je glumac.

U svojim osamdesetim, čuveni oskarovac pronašao je drugi način za relaksaciju, pa tako uživa u golfu, umetničkom kolekcijama i mleku.

- Nikada se ne bih žalio na svoj život. Nije da mi nedostaje društvo - izjavio je glumac.

Iako svi iščekuju da se to dogodi, neizvesno je da li će se ikada vratiti glumi, jer je njegov povratnički film "Toni Erdmann" i dalje u fazi priprema.

Dzek Nikolson  Jack Nicholson

Džek Nikolson/Foto: Profimedia/Flight Photo Agency

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Krlja

    17. septembar 2019 | 19:25

    On je bas lik 😉

  • Džontra

    17. septembar 2019 | 22:41

    Lik je legenda,ali ne znam zašto bi mu povratnički film Bio rimejk Toni Erdmana - taj film mi je jedan od najnapornijih I najdosadnijih filmova koje sam u životu gledao...😕

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA