"Aparati su isključeni, njen krevet je prazan..." Zvezdi "Hamiltona" preminula trogodišnja ćerka

- Otišla je u miru, u mojim rukama, okružena ljubavlju - napisala je glumčeva žena

  • 3
Miguel, Adel

Foto: Instagram

Američkom glumcu Migelu Servantesu preminula je trogodišnja ćerka Adelaide Grace,  a tužnu vest objavila je glumčeva žena Keli Cervantes na društvenim mrežama.

- Aparati su isključeni. Njen krevet je prazan. Tišina je gluva. Adelaide Grejs napustila nas je u nedjelju, rano, ujutro. Otišla je u miru, u mojim rukama, okružena ljubavlju. Napokon se oslobodila bolova, grčeva, ali naša srca su slomljena. Neopisivo te volimo i zauvek ćemo te voleti - napisala je Keli, koju je kasnije podelio i glumac.

Devojčica je od sedmog meseca imala epileptične napade, a sa devet meseci dijagnostikovan joj je poremećaj infantilnih grčeva koji se stručno naziva "infantilne kolike", piše magazin Pipl.

Glumčeva žena borbu svoje ćerke sa bolešću opisala je u blogu Inchstones.

 

Migel je početkom oktobra objavio fotografiju na kojoj njegova trogodišnja ćerka i sedmogodišnji sin u kalupu ostavljaju otisak svojih ukrštenih ruku.

- Napravili smo kalup sina i ćerke, kako se drže za ruke. To je verovatno najlepša stvar koju sam ikada video - napisao je tada glumac.

 

Podsećamo, Migel se proslavio glavnom ulogom u mjuziklu "Hamilton", a imao je manju ulogu u seriji "Crna lista".

Video: Kevina Spejsija u Novakovom restoranu dočekao najmlađi Đoković

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA