≫ 

Potpuni promašaj! Otkazano snimanje druge sezone "Beverli Hilsa", fanovi u neverici

Ovu tužnu vest za milione fanova potvrdila je televizijska kuća Fox

  • 1
Beverli Hils serija Printskrin: Youtube/BH90210

Fanove najpopualrnije tinejdž serije 90-ih godina "Beverli Hils 90210" rastužila je informacija da njen rimejk neće doživeti drugu sezonu.

U četvrtak, 7. novembra, otkazivanje snimanja potvrđeno je iz televizijske kuće "Fox", a glumci su se zbog ovoga najviše rastužili.

Fanove "Beverli Hilsa" obradovao je prvi trejler za ponovno snimanje popularne serije i povratak tinejdž junaka na male ekrane, a isto tako je obradovala i glumce koji su se našli u istim ulogama, devetnaest godina kasnije, kao odrasli ljudi.

Beverli Hils Beverli Hils 90210/Foto: Promo

Međutim, ispostavilo se da serija nije ispunila očekivanja, pa je već nakon prvih šest epizoda prve sezone snimanje otkazano - do daljnjeg.

- Ponosni smo što smo uspeli da se okupimo sa starom ekipom ove kultne serije. Najviše se zahvaljujemo Brajanu, Gabrijeli, Ajanu, Džejsonu, Dženi, Šenon i Tori, kao i ekipi i svima koji su učestvovali u tome da ožive ovaj nostalgični projekat - rekli su iz "Foxa".

Beverli Hils Glumci na ponovnom snimanju serije/Printskrin: Youtube/FOX

Da je nova sezona otkazana, potvrdio je Brajan Ostin Grin (koji je igrao Dejvida Silvera) na društvenim mrežama, nakon što ga je jedan od obožavalaca pitao da li je to istina.

- Nažalost ne, nema više - napisao je, a uz to je objavio i nostalgičnu fotografiju sa seta sa opisom: "Koji zabavni povratak u prošlost. Zahvaljujući svim fanovima" koja je dobila brdo tužnih komentara, a neke od fanova čak i rasplakala.

- Imamo toliko priča koje možemo ispričati i mogli bismo da snimamo sezonu za sezonom - rekla je Tori Speling ovog leta, kada je počelo snimanje, međutim, do toga ipak neće doći.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stasa

    8. novembar 2019 | 23:51

    Steta. Obozavala sam ove likove i seriju, obelezili su moje detinjstvo. Nostalgija-moja losa navika😉

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA