≫ 

Naomi skupljala đubre sa krunom na glavi, Sindi od 28. godine posećuje hirurga, a tek Klaudija...

One nisu bile samo zvezde najskupljih revija, već i zvezde skandala

  • 1

Klaudija Šifer, Naomi Kembel, Sindi Kraford su imena koja su ostavila veliki trag na svetskim modnim pistama. Ovu su intrigantni detalji koji su obeležili karijere najpoznatijih žena, zbog kojih je devedestih godina u upotrebu ušao izraz supermodel.

Naomi Kembel (49)  je zbog svojih neverovatno dugih i  vitkih nogu prozvana "Crna pantera". Karijeru je započela kao sedmogodišnja devojčica glumeći u spotu Boba Marlija  "Is this love". U aprilu, 1988. godine zablistala je na naslovnici pariškog Voga kao prvi tamnoputi model, nakon čega je samo nizala uspeh za uspehom.

Naomi Kembl

Naomi i danas važi za jednu od najzgodnijih žena Foto: Tanjug/AP

Teška i veoma prgava narav je ono po čemu je dosta saradnika prepoznaje. Baš zbog naravi navukla je dosta tužbi, te je čak četri puta osuđivana zbog napada na saradnike.

Ona je pre 12 godina nakon priznanja da je napala pomoćnicu, osuđena na društveno korisni rad. Sakupljala je smeće u dizajnerskoj odeći sa krunom na glavi. Na kraju je čak napala i policajce jer na aerodromu nije mogla da pronađe kofere, zbog čega su joj doživotno zabranili da leti "British Airwaysom".

Cindy Crawford, Sindi Kraford

Mladež iznad usne, danas je njen zaštitni znak Foto: AP/Tanjug

Sindi Kraford (53) jedna je od najpoznatijih američkih top modela. Mladež iznad usne i danas je njen zaštitni znak. Manekenstvom je prestala da se bavi 2000. godine, a danas samo snimi po neku reklamu.

Sindi nije imala problem sa tim da javno prizna da redovno posećuje estetskog hirurga, a prvi estetski zahvat imala je sa 28 godina. Njen ljubavni život takođe je jako privlačio i intrigirao javnost, obzirom da  je bila u braku sa Ričardom Girom od kog se razvela, a danas je srećno udata za bivšeg manekena i biznismena Randea Gerbera, sa kojim ima dvoje dece.

Klaudija Šifer

Htela je da postane advokat, ali je to zamenila modelingom Foto: Tanjug/AP

Klaudija Šifer (49) sebe je zamišljala kao uglednu advokaticu u očevoj advokatskoj kancelariji, međutim od te ideje je odustala i zamenila je modnom pistom. U poslu modelinga bila je toliko uspešna da je čak upisana u Ginisovu knjigu rekorda, kao model sa najviše naslovnih strana, čak preko 1000.

Od njenih ljubavnih veza javnosti je bila najzanimljivija ona s mađioničarem Dejvidom Koperfildom, a iz braka sa filmskim producentom  Metju Vonom ima troje dece. Klaudija je bila i na meti opsednutih obožavatelja koji su je proganjali. Naime, policija je pre 18 godina uhapsila jednog muškarca koji je došao na njeno imanje čak  devet puta. On je kasnije  izjavio da mu je papa rekao da oženi Klaudiju, nakon čega je smešten na psihijatrijsko lečenje.

VIDEO: Za neke suludo, al ne i za nju: Ovako Naomi Kembel ostaje fit

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • markan

    10. novembar 2019 | 04:33

    to generacijo moja dobreste i dalje cenim ljude narocito zene koje vode racuna o sebi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA