≫ 

Severina više ne sme da objavljuje slike sina Aleksandra

Reč je o privremenoj meri koja vredi do okončanja parnice između bivših partnera

  • 14

Severina Kojić (47) sa svojih profila na društvenim mrežama mora da ukloni sve fotografije sina Aleksandra (7), kojeg je dobila u vezi sa srpskim biznismenom Milanom Popovićem (54).

Pevačica ima 8 dana da sa društvenih mreža obriše sinovljeve slike, odlučio je Opštinski građanski sud u Zagrebu. Nakon što to učini, Severina više ne sme da objavljuje fotografije dečaka na Instagramu ili Fejbuku, kao što je činila.

Reč je o privremenoj meri koja vredi do okončanja parnice između bivših partnera, a ukoliko slučajno smetne sa uma ovu odluku suda, moraće da plati 5.000 kuna, odnosno oko 636 evra, a kazna će se povećavati, i to za dvostruko, svaki sledeći put kad fotografija osvane na društvenim mrežama.

Inače, objavljivati slike malog Aleksandra više ne sme ni Severinin muž Igor Kojić (32).

Severina, Igor Kojić, Premijera filma Poslednji Srbin u Hrvatskoj odrzana u Kombank dvorani u okviru 47 FEST a Severina i Igor Kojić, Foto: ATA Images

Podsetimo, početkom juna je saopšteno da hrvatsko tužilaštvo pokreće postupak protiv Severine i Igora Kojića zbog veštičarenja, vradžbina i indirektnog pokušaja ubistva biznismena Milana Popovića.

Snimci sa sigurnosnih kamerama pokazuju da je Igor 28. maja ove godine navodno pokušao da napakosti biznismenu.

- U toku konsultacije sa hrvatskim državnim tužiocem rečeno mi je da se sveća pali na nečijem pragu kada mu se preti smrću, kao simbol da je ugasio. Nažalost, oni to ne mogu da pišu u svom izveštaju, ali iz njihove bogate prakse znaju da sveća na pragu ima samo to značenje - rekao je na tu temu Milan Popović.

VIDEO: Severinin muž snimljen kako ostavlja "smotuljak" ispred kuće Milana Popovića u Zagrebu

VIDEO: Severina otkrila u Knjaževcu: Želim dete!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Anka

    13. avgust 2019 | 14:59

    Da je pametna nebi ga ni objavljivala

  • Vodolijax

    13. avgust 2019 | 16:14

    Čim malecki poraste i shvati da mu je otac bogataš a očuha nema za šta pas da ujede džaba će majci biti sve jer sva deca gledaju samo tamo gde će im biti bolje što je i normalno.

  • Julija

    13. avgust 2019 | 23:09

    Milan gospodin za ovo dvoje kebica!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA