Hladna lavina sa Kopaonika stiže na vrelo Ušće: Sutra počinje Music Week u Beogradu (VIDEO)

Ulaz je besplatan uz instaliranu aplikaciju Keep App

  • 0

Već 4 godine se održava na Kopaoniku i okuplja najveće regionalne muzičke zvezde, a sada se Music Week festival spušta na beogradsko Ušće! Po prvi put u Beogradu, od 23. do 25. avgusta, Music Week okupiće mega zvezde narodne, pop i trep muzike.

Kako su najavili sami organizatori sa hladnog Kopaonika, muzička lavina stiže na Ušće.

- Muzička lavina se sa hladnog Kopaonika spušta na vrelo Ušće. Od 23. do 25. avgusta na Ušću biće najveće zvezde domaće i regionalne, najveće zvezde pop, trep i narodne muzike. Prisutni će uživati u koncertima Dragane Mirković, Lepe Brene, Senide, Bube i Jale, Maye Berović, Jelene Rozge, Tonija Cetinskog. Sve one zvezde koje volimo da slušamo - rekla nam je Irena Jerković, PR Music Week-a.

Irena Jerkovič, Music week FOTO: Telegraf

- Ovo je neka vrsta poklona Beograđanima i gostima Beograda, od strane organizatora ali i strane grada. Ulaz je besplatan uz skinutu besplatnu aplikaciju Keep App. Znači skinete Keep App i ona vam služi kao besplatna ulaznica za festival - rekla nam je Irena.

Music Week, 23-25. avgust, Ušće Foto: Promo

Podsećamo, festivalske kapije otvaraju se u 19 časova u petak 23. avgusta, a na binu prvi izlazi Saša Kovačević u 20 časova. Jedan od najpopularnijih pop pevača regiona nizaće svoje hitove do 21 čas, a nakon njega nastupa regionalna zvezda Jelena Rozga. Od 22:30 za atmosferu će biti zadužen legendarni Toni Cetinski, a dugo očekivani beogradski nastup Dragane Mirković počeće 15 minuta posle ponoći. Za sjajnu atmosferu do samog kraja prve festivalske noći biće zadužen Dženan Lončarević, čiji nastup počinje u 2:30 časova.

Music Week, 23-25. avgust, Ušće Foto: Promo

Drugi dan festivala, 24. avgust, u 20 časova otvara legenda regiona Hari Mata Hari, nakon kojeg nastupa jedna od najboljih pop pevačica sa naših prostora, Nina Badrić, u 21:15. Mega zvezda Lepa Brena počinje svoj nastup u 22:30 časova, nakon nje na binu stupa Aca Lukas 00:45, a drugo festivalsko veče zatvara Darko Lazić čiji nastup počinje u 3 časa iza ponoći.

Music Week, 23-25. avgust, Ušće Foto: Promo

Poslednji dan festivala, nedelja 25. avgust, rezervisan je prevashodno za trep i pop zvuk. Nakon Angelline, čiji nastup počinje u 20 časova, na scenu stupa trep kraljica regiona, Senidah, u 20:35. Nakon nje, od 21:15 očekuje se nastup Sare Jo, a zatim i Katarine Grujić od 22 časa. Jedan od trenutno najpopularnijih producenata i hitmejkera, Coby, nastupa od 22:40, a nakon njega na stejdž stupaju regionalne mega zvezde Buba Corelli i Jala Brat.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA