≫ 

"Nemam deo tricepsa, imam metalne ploče umesto kostiju": Dea Đurđević o oporavku ruke

- Nisam mogla da pomerim ruku centimentar, sada šaku mogu da pomerim do usta - pričala je Dea

  • 9
Dea Đurđević rođendan

Foto: ATA Images

Voditeljka Dea Đurđević uveliko se oporavlja od nesreće koja se desila u februaru mesecu kada je teško povredila ruku. Ona je pokazala da je veliki fajter, a oporavak teče dobrim smerom. Dea je otkrila da sada pomera ruku, što ranije nije mogla.

- Nisam mogla da pomerim ruku centimentar, sada šaku mogu da pomerim do usta. Išla sam kod mnogih, ali nije bilo rezultata. U ovim slučajevima ono što uradite za godinu dana, to vam je to - rekla je Dea za "Blic" i dodaje:

- Nemam deo tricepsa, imam metalne ploče umesto kostiju. Profesor Bumbaširević je povezao ruku, a moji fizijatri su bili takvi stručnjaci da su uspeli da je “probude”. Cilj mi je da za Novu godinu podignem obe ruke uvis, a sada smo negde na pola puta. Mislim da ću za doček moći da đuskam - rekla je Dea, pa je ispričala šta su joj doktori govorili ranije:

Dea Đurđević

Dea Đurđević Foto: Nikola Tomić

- Bila sam u bolnici, doneli su neke mašine, nisam ništa razumela... Rekli su mi: "Ne živi ruka". Probali su jednom, drugi, treći put da učine sve da je osetim... Saopštili su mi da, ako se treći put ne oseti nikakva kontrakcija, pomeranje, tu je kraj. Onda je došao profesor Bumbaširević koji je rekao: "Hajde koncentriši se, ako si mogla sve da preživiš, daj sve od sebe da pomeriš ruku. Milimetar sam je pomerila, a on je rekao "Ako nađeš dobre stručnjake, moći ćes da pomeraš ruku" I stvarno je pomeram sada. Potrebno je mnogo strpljenja i tolerancije - rekla je Dea.

VIDEO: Pokazala bolne ožiljke: Sa ponosom ću ih nositi!:

(Telegraf.rs/izvor: "Blic")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mrcke

    16. septembar 2019 | 23:45

    Neka si ziva i zdrava, ali SMARAS......nebitna si!!!!

  • xyz

    17. septembar 2019 | 07:50

    Želim joj potpuni oporavak i nadam se da će i ostali građani Srbije, bez obzira na finansijsko stanje, imati isti medicinski tretman!

  • Aca

    17. septembar 2019 | 07:12

    Ko je ova i za sta je bitna ovom drustvu? Antipaticna zena čudo jedno...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA