≫ 

Džunior posle razvoda od Kaje objavio sliku i poruku zbog koje svi misle da ju je već preboleo

- Vito i ja smo se rastali na miran način, sporazumno jer je ljubav prestala između nas - rekla je Kaja

  • 20

Pevačica Kaja Ostojić (36) i Džunior Džek (48) razveli su se nakon pet godina braka, a objava poznatog di-džeja na društvenim mrežama privukla je veliku pažnju.

Nakon što se pevačica oglasila i potvrdila razvod o kojem se danima unazad samo spekulisalo, oglasio se i Džunior fotografijom iz kreveta i sve zbunio onim što je napisao.

Pevačica je dan ranije na društvenim mrežama napisala da je ljubav između nje i njenog supruga jednostavno prestala i da su na miran način odlučili da okončaju svoj brak, te da u to nije upletena treća osoba, međutim, Džuniorova objava aludira na drugačiji razlaz.

Kaja Kajina objava na Instagramu, Printskrin: Instagram

Nakon ovoga oglasio se i Kajin još uvek zakoniti suprug, koji je svojom objavom podstakao sumnje da ipak postoji neka osoba koja za njega ima posebno značenje.

- Ništa lepše od dopisivanja sa posebnom osobom pre spavanja - napisao je di-džej uz sliku koju je objavio na Instagramu, a kojom je pokrenuo nagađanja o neverstvu.

Džunior Džek Džuniorova objava kojom je zbunio sve/Printskrin: Instagram/realjuniorjack

Podsećamo, pevačica je pre dva meseca spakovala kofere i napustila njihovu kuću u Briselu u kojoj su živeli sa njenom ćerkom Nikolinom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Buđav lebac

    17. septembar 2019 | 15:57

    Džunior Džek se navuko na krek puko mu je štek nije više Džek, Kaja ko Kaja shvatila da joj treba novi baja da joj lupa 🍳

  • 534

    17. septembar 2019 | 15:49

    Jel se vratila u Kotež, Krnjaču ili Borču? Ne sećam se gde je pre Brisela živela.

  • Milojko

    17. septembar 2019 | 17:12

    Ako se on dopisuje sa nekom posebnom osobom, ko onda njega slika? Druga posebna osoba? Molim novinare da istraže koliko njih je umešano u ovu priču! Da li je u pitanju trougao, četvorougao ili ih ima možda još više. Ili se više ne zna ko koga...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA