Očekuju vas nezaboravne žurke: Otvaranje 17-te sezone kluba Mr. Stefan Braun

Svečano otvaranje je u četvrtak, 19. septembra

  • 1
Mr Stefan Braun

Foto: Promo

Kultni klub MR. STEFAN BRAUN, otvara vrata 17-te sezone u četvrtak, 19.septembra, uz sjajni muzički program, za koji će biti zaslužni ovogodišnji rezidenti kluba: Damjan Eltech, Dalibor Uhrik, Vuk Vukosavljević, Risk Jokey, zatim strani di-džejevi - di-džej Salazar i di-džej Tito.

Od davne 2003. godine do danas, na devetom spratu kluba MR.STEFAN BRAUN, organizovano je preko 5.000 žurki, preko 1.000 gostovanja, prošlo 3 miliona ljudi, a mnoge poznate ličnosti sa estrade, vrhunski sportisi i glumci bili su deo stvaranja istorije koja se i dalje piše.

Na devetom spratu, daleko iznad svih, u sjajnom provodu, u proteklih 16 godina, uživali su i mnogobrojni inostrani gosti, s obzirom da je glavni reper za dobar noćni provod u Beogradu nadaleko poznat klub MR.STEFAN BRAUN. Slobodno se može reći da se o ovom klubu priča gde god da ste u svetu.

S obzirom na dugogodišnje trajanje kluba, svake 2 godine, klub dobija novi izgled a nadaleko poznati barmeni i barmenke kluba, svake sezone priređuju neverovatan performans, po čemu je ovaj klub između ostalog prepoznatljiv.

Pored najbolje zabave, MR. STEFAN BRAUN je klub koji je prvi preko zabave i noćnog života, bio društveno odgovoran i učestvovao u mnogobrojnim humanitarnim akcijama i bio  inicijator istih, prikupljajući novac za one kojima je najpotrebniji. Svi se dobro sećamo ponedeljka i koncepta ,,VEČE POZNATIH’’ kada su poznate ličnosti bile u ulozi barmena, prikupljajući novac u humanitarne svrhe. Sjajne godine su iza ovog kluba, a još bolje tek dolaze.

Uz poruku POVERENJE, LJUBAV, LOJALNOST, otvaraju vrata 17-te sezone i pozivaju vas na svečano otvaranje u četvrtak, 19. septembra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA