≫ 

Zorici Marković se isplatilo učešće u rijalitijima: "Gradim kuću zahvaljujući Mitrovićima"

- Prvi novac je bio od "Farme" još, i od njega sam kupila stan u Beogradu - rekla je pevačica

  • 27
Zadruga 2, Zorica Marković Foto: Marko Jovanović

Nakon učešća u Zadruzi, Zorica Marković se bacila na izgradnju nove nekretnine, čime se pohvalila na svom Instagram profilu. Kako je pevačica istakla, ovim potezom želi da stambeno osigura svoje naslednike.

- Gradim kuću za svoje sinove i unučiće kojima se nadam. Jedna snaja je došla, i to dobra, drugu iščekujem. Gledam da ih obezbedim i da imaju dovoljno, a deo planiram i da izdajem - rekla je Zorica Marković.

Pevačica je poznata kao česti učesnik rijalitija, pa je i sama istakla kako joj je to donelo dobar deo novca i samim tim i nekretnina koje danas poseduje.

- Većina novca je od rijalitija. Naravno, ja sam dosta radila i ovako, kafana, pevanje, ali većinu su mi omogućili Milica i Željko. Prvi novac je bio od "Farme" još, i od njega sam kupila stan u Beogradu. Sada gradim kuću, i to je sve zahvaljujući Mitrovićima koji su zaista neprikosnoveni što se tiče ugovora, isplaćivanja novca, ma svega. Mogu samo da im se još jednom zahvalim što su od svih ljudi odabrali baš mene i da dodam da se dobro dobrim vraća, pa da se njima sve ovo vrati - iskrena je Zorica.

Zorica Marković, Zadruga 2, ulazak Zorica Marković/Foto: A. Nalbantjan

Video: Zorica Marković se vratila u Zadrugu nakon sestrine sahrane

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bruka i sramota

    7. oktobar 2019 | 23:50

    A ti sirotinjo dizi kredite😤

  • Ja

    8. oktobar 2019 | 20:01

    A sta si radila ceo zivot? Samo bagra prolazi ...Srbijo, jadna li si

  • .

    8. oktobar 2019 | 07:38

    Sada se setila da ima dva sina....?!Prvog je malenog ostavila sa ocem Milojkom,koga je odgajila maceha Snezana....I takva osoba danas moralise o snahama,deci,majcinstvu....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA