≫ 

Ove zvezde su u prethodnih 365 dana postale bogatije za luksuzne nekretnine - i sve su žene!

Zanimljivo je da su poslednjih godina samo poznate dame sebe častile skupocenim nekretninama

  • 18
Poznate ličnosti, vile, novac Foto: ATA Images/A. Nalbantjan/Marko Jovanović

Poznate ličnosti žele sebi i svojim najbližima da obezbede što lepši i udobniji život, a za nekeretnine u kojima žive spremne su da izdvoje milione evra.

Zanimljivo je da na našoj javnoj sceni poslednjih godina dominiraju dame koje same, ili uz pomoć svojih jačih polovina, imaju skupocenu nekrtetninu - ali na svoje ime.

Jelena Karleuša se na proleće useljava u vilu vrednu 2.500.000 evra

Duško Tošić vilu na Dedinju pazario je od fudbalera Dragana Stojkovića Piskija, kao poklon svojoj supruzi Jeleni, a za skupocenu nekretninu iskeširao je 2.500.000 evra.

Jelena Karleuša, Duško Tošić Jelena Karleuša i Duško Tošić, Printskrin: Instagram/karleusastar

Karleušina vila poseduje dva bazena - otvoreni i zatvoreni, dve garaže, kao i ogromno dvorište koje je zaštićeno zidovima, kamerama i bodljikavom žicom.

Dom pordice Karleuša-Tošić ima čak pet kupatila, a ono što je zanimljivo jeste da Jelena i Duško imaju svako svoje kupatilo, jer to je, kako je pevačica svojevremeno rekla, "tajna srećnog braka".

Jelena Karleuša, Duško Tošić, kuća Foto: A. Nalbantjan

Aleksandra Prijović i Filip živojinović pred pevačicin porođaj preselili su se u luksuznu vilu na Bežanijskoj kosi

Aleksandra i Filip uživaju u svom porodičnom domu sa svojim sinom Aleksandrom, a luksuznu vilu izabrali su kako bi sa sinom uživali u komforu, ali i kako bi imali veći prostor za proširenje porodice.

Aleksandra Prijović, Filip Živojinović, restoran Tri tačke Aleksandra i Filip Živojinović, Foto: ATA Images

Vila ima veliki broj soba, dvorište koje je idealno za opuštanje i igranje u prirodi, a za nekretninu koja je u potpunosti odgovarala mladom bračnom paru iskeširano je 500.000 evra.

Velika ograda odvaja dvorište od ulice, tako da je porodica Živojinović zaštićena od znatiželjnih pogleda i može da uživa u svojoj privatnosti.

Aleksandra Prijović Filip Živojinović, kuća Kuća Aleksandra Prijović i Filipa Živojinovića, Foto: A. Nalbantjan

- Filip i ja smo je sami kupili - rekla nam je Aleksandra kada smo je pitali da prokomentariše priče da su im nekretninu pazarili Brena i Boba.

Milica Pavlović se baškari u luskuznom stanu od 270.000 evra

Milica je nakon sedam godina karijere, sredinom 2019. godine, odlučila da se počasti, pa je novac od albuma "Zauvek" uložila u nekretninu od 90 kvadrata.

Pevačica je želela da opremi stan po svom ukusu, pa je angažovala dizajnera enterijera i za opremanje svog kutka dodatno porošila još 50.000 evra. Prostom računicom, Milica je za nekretninu i uređenje izdvojila 320.000 evra.

Milica Pavlović, splav Port Milica Pavlović, Foto: ATA Images

Milica je pazarila stan na Novom Beogradu, a komšije su joj Saša Kovačević, Filip Krajinović, Novak Đoković i mnogi drugi.

Milica Pavlović, stan Zgrada u kojoj je Milica kupila stan, Printskrin: Youtube/Paparazzo Lov/DNK

Jelena Bačić Alimpić prošle godine pazarila kuću, a lokacija ostavlja bez daha

Jelena je kupila kuću na Fruškoj Gori kako bi pobegla od prestoničke gužve i brzog žibvota i na miru pisala romane kojima je želela u potpunosti da se posveti.

Ona je u prirodi i predivnom pogledu pronašla inspiraciju za novo štivo. Iako je kuću pazarilila zbog posla, kakao je rekla, i njega porodica i porijateji dobrodošli su na Fruškui Goru.

Promocija Jelene Bacic Alimpic Jelena Baćić Alimpić, Foto: ATA Images

-  To je moje parče mira i raja u kome su članovi porodice dobrodošli, kao i prijatelji. Za takvim osamljivanjem čeznula sam proteklu deceniju. Naravno, otplaćujem ga, ali je neprocenjivo kad noću ne čuješ ništa osim šuma vetra i kada te bude ptice - rekla je svojevremeno Jelena za Story.

Kristina Kija Kockar, nakon razvoda, častila je sebe luksuznim stanom na Zvezdari

Izbor za Mis Srbije, Miss Serbia 2019 Kristina Kija Kockar, Foto: ATA Images

Kristina je sebe počastila nekretninom od 100.000 evra za koju je dala čitav honorar nakon pobede u Zadruzi 1. Kija se u ogromnom stanu baškari sama, ali redovno okuplja svoje prijatelje i porodicu.

Kristina je svoj kutak opremila moderno, a na policama nalaze se mnogobrojne nagrade za pevačka dostignuća, kao i pokloni od fanova, koji su pevačici posebno dragi.

Kristina Kija Kockar Detalji u Kijinom stanu, Foto: A. Nalbantjan

Pevačica je mislila na svaki detalj, a posebno oduševljenje izazvao iz u njenoj spavaćoj sobi koji izgleda kao da je od cigala.

Kija na noćnom stočiću drži ikonu, na krevetu plišane igračke, dok se na zidovima nalaze fotografije.

Kristina Kija Kockar Stan Kije Kockar, Foto: A. Nalbantjan

Luna Đogani od honorara pazarila stan, a ključeve joj uručila njena majka Anabela Atijas

Lunu je nakon finalne noći i trijumfa u rijalitiju "Zadruga 2" sačekalo iznenađenje vredno 100.000 evra, nekretnina na njeno ime, u kojoj sada živi.

Kada je saznala da se majka potrudila da je sačeka njen stan po izlasku iz rijalitija Đoganijeva je skakala od sreće, a onda je u jednom momentu i zaplakala.

Luna Đogani Luna izlazi iz zgrade u kojoj ima stan, Foto: Nikola Tomić

Lunine komšije su Ana Korać i David Dragojević, a nekoliko puta okupljali su se kod rijaliti zvezde u stanu gde su se provodili do ranih jutarnjih časova.

"Puno košta": Dara Bubamara se baškari u luksuznom stanu u Novom Sadu

Pevačica je pre nekoliko gpodina nekretnunu pazarila za 200.000 evra, a u kupovini luksuznog doma, pevačici je finansijski pomogao bivši suprug Milan Kesić.

Darin dom od 170 kvadrata opremljen je po želji pevačice modernim, stilskim nameštajem, kristalnim lusterima, a dominira bele boja. Dara živi sa devetogodišnjim sinom Konstantinom Kesićem.

Dara Bubamara Dara Bubamara, Foto: ATA Images

Dara poseduje i nekretninu na Dedinju, stan od 130 kvadrata sa četiri spavaće sobe, koji pevačici služi da prespava dok boravi u Beogradu, ali ga po potrebi i izdaje strancima.

Viki Miljković za stan u Beogradu na vodi iskeširala minimum pola miliona evra

Pevačica se sa suprugom Draganom Taškovićem Tašketom preselila na luksuznu lokaciju gde kvadrat košta između 3.000 i 8.000 evra.

Viki je novi dom opremila po svom ukusa, pa je nakon višemesečnih estetskih "prepravki" i ugradnje đakuzija preselila u stan sa neverovatnim pogledom.

Viki Miljković Viki na terasi stana u Beogradu na vodi, Printskrin: Instagram

Violeta je ogromnu vilu na Dedinju zamenila stanom, a kako je njena porodica tročlana, Miljkovićka nije pazarila stan ispod 150 kvadrata, za šta bi morala da iskešira od 450.000 do 1.200.000 evra.

Jovana Tomić Matora kupila stan u kome živi devojkom Sanjom Stanković

Matora je po završetku Zadruge 2 pazarila nekretninu u izgradnji. Matora i njena lepša polovina nedavno su se preselile u svoj porodični dom, a kako ne bi imale "probleme" sa onima koje ih ne vole, lokaciju drže u tajnosti.

Stan se vodi na Jovanino ime, ali ima u planu još jednu nekretninu koju će pazariti za svoju decvojku. Dok Matoa boravi u Zdaruzi 3, za to vrme se njena devojka sama, baškari u stanu.

Jelena Karleusa Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković, Foto: ATA Images

- Stan se vodi na moje ime, ali daće Bog da uzmemo još jedan stan koji će da se vodi na Sanjino. Mada, sve je to naše. Zajedno smo nas dve to mukotrpno izgurale - rekla je svojevremeno Tomićeva za Telegraf.rs.

Video: Ekskluzivno: Matora kupila stan, a evo na koga se vodi

(D. Janković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lol

    10. oktobar 2019 | 18:28

    A gle Kije. Ova slika gore izgleda kao ono pronadji uljeza.

  • Avram

    10. oktobar 2019 | 17:15

    Koje zvezde?

  • sonja

    10. oktobar 2019 | 21:10

    Cestitke Milici Pavlovic. Sama i radom. Dobre udaje i ucesce u rialiti sagama nije za komentar.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA