≫ 

"Ako ikada porastem do tebe jednom, znaću da sam postao savršen. Srećan ti rođendan, živote moj"

Srpski kompozitor, tekstopisac i kantautor svojoj dragoj je rođendan čestitao najlepšim rečima

  • 17
Bane Opačić Nina Nina i Bane, Foto: Instagram/baneopacic

Srpski kompozitor, tekstopisac i kantautor Bane Opačić (42) i njegova supruga Nina par su koji korisnike Instagrama često razneže porukama koje posvećuju jedno drugom, pa važe za jedan od najlepših domaćih parova koji se može videti na pomenutoj društvenoj mreži.

Danas, 13. oktobra, Nini je rođendan, pa je Bane kod svojih pratilaca ponovo probudio najlepše emocije, porukom kojom je Nini čestitao divan dan.

- O tebi najlepše ćutim... jer kako da svetu objasniš sunce, osim da napišeš da sija. Godinama učim od tebe, a ja sam onaj stariji od nas dvoje. Učim da volim na način na koji ti voliš... Bez straha da nešto možeš izgubiti, jer oduvek znaš ko si. Pred tvojom hrabrošću mi je svako drugi kukavica - počeo je Bane.

Bane Opačić Bane i Nina, Foto: Instagram/baneopacic

- Dva puta smo se napili zajedno i oba puta si mi samo pevala čitavim putem do kuće, sve dok ne zaspiš. Uvek utišaš muziku kada ulazim, jer ti si najviše svoja kada si sama sa sobom, kada se ne prilagođavaš i ne sputavaš. Znala si da ne postoji način da te pratim, pa si iz ljubavi počela da pratiš ti mene. Spetljam se zbog toga često, jer ostanem bez daha koliko jurim da bih uhvatio tvoju najsporiju brzinu. Zauvek si najlepša žena koju sam video. Zauvek si najbolji prijatelj koga sam imao. Ako ikada porastem do tebe jednom, znaću da sam postao savršen. Srećan ti rođendan, živote moj - napisao je Branislav.

Bane Opačić Nina Banetova objava, Foto: Instagram/baneopacic

VIDEO: Seku zatrpali evrima kod Bobana Rajovića, a ona ovako pokazala koliki je džek

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nevenka

    13. oktobar 2019 | 17:22

    Ja poznajem Ninu iz skole i oduvijek je bila posebna i svoja kao umetnica koju je tesko razumeti jer jde ispred vremena pa je morala postati ovo sto i jeste postala muza umetniku. Za Baneta nisam cula do nje ali je vratio ljubav u modu i dokazao da i dalje postoje pravi muskarci. Slava mu i hvala mu.

  • Nesa

    13. oktobar 2019 | 15:59

    Ne zasluzuje svaka zena ove rijeci a ni ovakvog dzentlmena. Da je vise dama bilo bi i vise dzentlmena eto poruke za sve dame kada kazu da se Bane vise ne radja, respect Bane i Nini

  • nena ilic

    13. oktobar 2019 | 15:51

    Prelepa je a od njega se uci kako se postuje i voli zena. Postovanje za oboje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA