≫ 

Srpskoj pevačici kod koje je pronađen arsenal oružja određen pritvor od 30 dana

Kod pevačice u stanu u Novom Sadu pronađene su automatske puške spremne za likvidaciju

  • 6
Rada Radojka Kecman

Foto: Instagram/rada_kecman

Srpskoj pevačici Radojki Kecman (25) uhapšenoj 17. oktobra u Novom Sadu od strane Službe policije za borbu protiv organizovanog kriminala, zajedno sa državljaninom Švedske S. Ž (1960), određen je pritvor od 30 dana.

Nakon pretresanja stana u Bajmoku, u kojem je boravio Šveđanin i stana u Novom Sadu, u kojem je boravila pevačica nađena je veća količina oružja.

Policija je nakon hapšenja saopštila da su oboje osumnjičeni zbog sumnje za krivična dela nedozvoljna proizvodnja, držanje i nošenje i promet oružja i eksplozivnog materijala, a prilikom pretresa je zaplenjena i veća količina oružja i municije.

Predmet je iz Višeg tužilaštva u Novom Sadu prebačen u VJT Subotica, gde je 18. oktobra Više javno tužilaštvo u Subotici donelo naredbu o sprovođenju istrage.

- U odnosu na osumnjičene S. Ž (1960.) i R. K (1994.) VJT Subotica donelo je naredbu o sprovođenju istrage. Osumnjičenima se stavlja na teret krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija iz člana 348 stav 3 u vezi stava 2 i člana 33 Krivičnog zakonika - izjavila je Mladenka G. Manojlović, zamenik javnog tužioca Subotice.

Rada Radojka Kecman

Radojka Kecman/Foto: Instagram/rada_kecman

Osumnjičeni su, kako navodi zamenik VJT Subotica u petak, 18. oktobra, saslušani pred Višim javnim tužilaštvom u Subotici koje je donelo rešenje o određivanju pritvora, na period od 30 dana.

- Tužilaštvo nastavlja sprovođenje istrage - izjavila je zamenica tužioca Mladenka G. Manojlović.

Pretresom stana u Novom Sadu, policija je našla dve automatske puške, a pretresom stana u Bajmoku koji koristi S-Ž, nađeno je 11 automatskih pušaka i 11 gasnih pištolja, koji su prepravljani u vatreno oružje sa deset prigušivača i veću količinu municije.

Još se ne zna da li je reč o kriminalnom organizovanju prometa oružja, a istraga se i dalje nastavlja.

Rada Radojka Kecman

Foto: Instagram/rada_kecman

Kako smo već pisali, osumnjičena Radojka na Instagramu je objavljivala uglavnom provokativne fotografije, kao i fotografije u društvu poznatih domaćih muzičkih zvezda i javnih ličnosti, kao što su Aca Lukas, Ivan Gavrilović, Sloba Vasić, Tamara Đurić i drugi, često nastupa po kafanama, pa otud i poznanstva sa brojnim pevačima.

Rada Radojka Kecman

Foto: Instagram/rada_kecman

(Telegraf.rs/Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA