Kija odgovorila Atijasu nakon što je izneo detalje njene "tajne veze sa oženjenim inspektorom"

- Tu porodicu ne mogu dalje komentarisati, jer mi inteligencija i integritet ne dozvoljava - deo je Kijine izjave za Telegraf JETSET

Andrej Atijas, Kristina Kockar

Foto: Nikola Tomić

Nakon što se pojavila informacija da je Kristina Kija Kockar navodno uplovila u vezu sa oženjenim inspektorom MUP-a, što je potvrdio Andrej Atijas, oglasila se i pevačica.

Naime, pomenuti inspektor je toliko zaljubljen u Kiju da joj finansijski pomaže, a spreman je da za nju iskešira i 170.000 evra za luksuzan stan u Košutnjaku.

Kockareva je navodno razgledala stan sa "novim, oženjenim dečkom", i to baš onaj koji je nedavno gledao njen bivši muž Slobodan Radanović, a koji se nalazi u Anabelinoj zgradi. Navodno je od njega dobila 10.000 evra za samo mesec dana, a on je Kijom potpuno omađijan i smatra je centrom svog sveta. Sve ove navode potvrdio je i Andrej Atijas, koji je imao bliži susret sa Kijom i gospodinom koji je, kako on ističe, njegov prijatelj.

Andrej Atijas

Andrej Atijas/Foto: Nikola Tomić

Kako bismo proverili ove navode i otkrili šta je prava istina, kontaktirali smo Kiju, koja nam je rekla da su sve to samo izmišljotine.

- Smešni su mi. Dokoni ljudi. Pročitala sam tekst u nekim novinama. Ne znaju čak više ni da izmišljaju. Reči "sponzor" i "ljubavnica" ne idu uz ime Kija Kockar. Tu je priča već pala. A tu porodicu ne mogu dalje komentarisati, jer mi inteligencija i integritet ne dozvoljava - izjavila je Kija za Telegraf JETSET.

Kristina Kija Kockar

Kija Kockar/Foto: Nikola Tomić

Video: Ovo je slučajnost...: Kija objasnila zašto je sedela pored Slobe na reviji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    8. novembar 2019 | 21:30

    Tu porodicu neću komentarisati, reče žena koja ih bukvalno ne vadi iz usta hahahahah. Znaci kucajte u search članke o Kiji, 80% članaka je o tome kako Kija pominje i kaci se konstatno na Djogaj femili, a onda kucajte njih i videćete da oni nju pominju u 15% slučajeva max i to najčešće kad njoj odgovaraju na neke prozivke. Sure Jane 😂

  • Vrlo prosto

    8. novembar 2019 | 21:40

    Svaki put kad Kija nešto demantuje znajte da je to istina, vrlo je prosto.

  • Nedjo

    9. novembar 2019 | 09:42

    Jos od letos meni ovde nesto smrdi... Kija je celo leto kacila slike sa starijim gospodinom u policijskoj uniformi , stavljala znacku njegovu na story i pretila svima koji ne misle kao ona.... Onda je objavljivala slike iz njegove kuce , relaks kraj bazena itd... Kao poreski obveznik ove zemlje od čijeg novca taj covek prima platu, bas me interesuje odkud onakva kuca, i toliki novac jednom policijskom sluzbeniku, na kom god polozaju da je, jer od plate sigurno nije. A i ove posete u stan iznad Anabelinog sa namerom i da se tu nastane Sloba ili ona su bolesne i bas su sumljive i opasne her ko zna sta je u njihovim mozgovima kad se sluze ovakvim stvarima...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA