Pagonis i Edita posle pobede u TLZP-u donirali 1.000 evra odeljenju dečije onkologije u Beogradu

- Izbor kome ćemo predati nagradu nikada nije jednostavan. Mnogo je onih kojima je pomoć potrebna – kaže Nenad Pagonis.

  • 2
TLZP, Nenad Pagonis

Foto: Prva TV/Aleksandar Krstović

Proslavljeni šampion u kik-boksu Nenad Pagonis ne prestaje da nas iznenađuje svojim talentima, pa je scena popularnog televizijskog šou programa "Tvoje lice zvuči poznato" "gorela" tokom njegovog nastupa. Osim čeličnih pesnica u ringu, Nenad pokazuje neverovatan talenat kada je pevanje u pitanju, žiri ne krije oduševljenje njegovim umećima iz nedelje u nedelju, a kako je ACDC jedan od njegovih omiljenih bendova, trijumf u šestoj epizodi TLZP-a je bio neizbežan.

Na sceni je bio sjajan u tandemu sa Željkom Šašićem, a u ukupnom broju poena slavio je sa Editom Aradinović, sa kojom je u timu u ovogodišnjem serijalu.

Nagrada u iznosu od 1000 evra ovoga puta odlazi na odeljenje dečije onkologije u Beogradu.

- Izbor kome ćemo predati nagradu nikada nije jednostavan. Mnogo je onih kojima je pomoć potrebna. Srce mi se slama kada vidim da je odeljenje dečije onkologije u Beogradu puno mališana, a ako će ova donacija bar mrvicu pomoći nekom detetu u ozdravljenju, procesu oporavka, ili izmamiti barem jedan dečiji osmeh na lice, moja misija će biti ispunjena. Od kada sam postao otac želja da zaštitim decu još je jača nego ranije, pa bih ovu pobedu posvetio pre svega mojoj ćerki Tesi i sinu Vladimirosu koji su me zvali pred nastup i dali mi krila da pobedim – kaže Nenad Pagonis.

TLZP, Nenad Pagonis

Nenad Pagonis u takmičenju "Tvoje lice zvuči poznato" Foto: Prva TV/Aleksandar Krstović

Novosađaninu je ovo druga pobeda tokom trajanja muzičkog šou programa. Nagradu od prethodnog trijumfa, Nenad i Edita dodelili su Fondaciji Novak Đoković za podršku programima ranog obrazovanja dece širom Srbije.

Pagonis aktivno učestvuje i u drugim humanitarnim aktivnostima, poput digitalne kampanje "Ne preskači moju priču", usmerenu ka suzbijanju vršnjačkog nasilja.

Pored toga, Nenad će 15. novembra u Novom Sadu biti deo događaja "Youth Heroes Motivation Day" na kom će biti održana i svečana dodela "Youth Heroes" nagrada najuspešnijim mladim ljudima za 2018. godinu!

Istovremeno, Nenad gradi novo sportsko igralište za mališane iz novosadskog naselja Veternik koji su se do sada igrali u kanalima i zapuštenim travnjacima pored puta.

Nastup Nenada Pagonisa i Željka Šašića kao AC/DC:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dasa

    9. novembar 2019 | 15:20

    Respekt za plemenitog Nenada...i sve druge plemenite inicijative koje su se rodile u srcu punom ljubavi...! Ovo je pravi primer kakvog treba mnogi da slede...!

  • 123

    10. novembar 2019 | 14:29

    Bravo za emisiju i ucesnike!! Samo je tuzno da ove price nemaju komentara,a neke odvratne teme imaju stotine,katastrofa...Jos se i raspravljaju u komenterima,brane tamo neke,covek da povrati...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA