≫ 

"Vratite se u realnost!" Veljko odbranio Anastasiju od Luninih fanova, pa Đoganijevoj poslao poruku

Često se u javnosti između ove trojke diže prava prašina

  • 23
Lunad Djogani, Veljko, Anastasija Raznatovic

Foto: A. Nalbantjan, Nikola Tomić

Bivše drugarice Luna Đogani (23) i Anastasija Ražnatović (21) danas imaju nešto zajedničko - obe se bave muzikom, pa je to mnogima dovoljan razlog da ih često porede. Njihovi fanovi često su u sukobu, a ovog puta u odbranu sestre morao je da stane i Veljko Ražnatović (22).

Luna je nakon izlaska iz Zadruge 2 uplovila u pevačke vode sa pesmom "Deveti krug", a zatim objavila  i svoj drugi singl "U ljubavi luda". Mnogi su sa oduševljenjem podržali poziv koji je odabrala bivša rijaliti zvezda, pa je tako Luna sakupila dosta fanova koji  nisu imala baš najlepše reči za njenu bivšu drugaricu Anastasiju.

- Pokidala! Luna ima X faktor o kom Anastasija može samo da sanja. Džaba joj mama Ceca -  prokomentarisao je jedan od Luninih fanova.

Mđutim, ovaj komentar su uopšte nije dopao Veljku, pa je stao u sestrinu odbranu.

Veljko Ražnatović

Veljko odgovorio Luninim fanovima Printskrin: Instagram

- Rezultati su dokaz uspeha i dragi Gospod sve vidi. Eto gde je jedna Anastasija Ražnatović bez x faktora i gde je simbol srpstva i srpske muzičke scene Svetlana Ražnatović. Luni iz naše kuće želimo sve najbolje u daljoj karijeri od srca. A druge bih zamolio da se vrate u realnost - nije odoleo da ne odgovori mladi bokser.

Podsetimo, do pre par godina Luna je bila jedna od omiljenih članova porodice Ražnatović, osim što su ona i Anastasija bile janbolje drugarice, postojale su tvrdnje da je Luna bila i u kratkoj vezi sa Veljkom. Međutim, ove navode o vezi demnatovala je Ceca, koja je u jednom intervju izjavila da bez obzira na sve, ona i njena porodice žele sve najbolje Luni, ali da te priče oko nje i Veljka nisu tačne.

Video: Luna do detalja opisala kakvu prosidbu priželjkuje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djukica

    13. novembar 2019 | 11:06

    Kao da su od Karadjordjevica a ne od Raznatovica pa niko ne sme da im uputi kritiku.Cinjenica je da Anastasija nema ni h od harizme i da ne bi uopste bila interesantna da joj majka nije Ceca.

  • Miki

    13. novembar 2019 | 10:25

    Anastasija je bar imala od koga da nasledi pevanje. Zato i peva... dok ova cirkuska jahacica nije za komentarisanje.

  • joca

    13. novembar 2019 | 11:14

    Obe su izbacile par velikih hitova pa ne mogu da se odlučim koja je bolja. Luna definitivno ima više karaktera u svojim nastupima i bolji stas dok Anastazija ima lepši glas.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA