≫ 

Čuvali su te kao Eskobara, loše su te savetovali! Vesna iznela detalje suđenja sa Dalilom

Vesna se obratila pratiocima na Instagramu, posvećenu suđenju sa Dalilom

  • 6
Dalila, Vesna Rivas

Foto: A. Nalbantjan, Telegraf

"Beše dan i početak suđenja sa Dalilom. Danas je ona tužila mene. Ako ona zna šta je htela tužbom, ja se sečem gde sam najtanja. Na početku, traže ona i njena advokatica, da Sud preko policije nađe njenog svedoka Spahu i privede na suđenje da svedoči", počela je Vesna Rivas sa svojim "saopštenjem" koje se tiče suđenja sa Dalilom Dragojević.

- Sudija je pogleda u šoku i kaže "Ali Vi tužite, Vaša parnica, Vi i dovodite svedoke. Za sledeće ročište, dovedite svedoka, ako ga imate i završavamo sa ovim suđenjem". Nije baš bila radosna. A stvarno, uopšte mi nije jasno, šta to treba da svedoči Spaho? Sulejman Spaho. O detaljima ćemo kada se završi suđenje - nastavila je Rivasova.

Dalila Dragojević

Dalila Dragojević, Foto: Nikola Tomić

- Sve u svemu, jedva čekam moju protivtužbu, 9. decembra, pa da vidimo Dalilu istinu kako će da objasni i dokaže svoje laži vezane za mene, vređanja najgnusnija, vređanja mog sina itd. Ja sam predala sve snimke, a danas sudija konstatuje da Dalilin tim uopšte nije predao snimke dokaze za njenu tužbu protiv mene već samo transkripte? Ona misli da je Sud rijaliti pa će biti suđenje kao u rijalitiju. E moja Dalje, loše su te savetovali tvoji S i S. U rijalitiju ste mogli ti i tvoj za rijaliti potrebe muž, i da lažete, mažete, manipulišete a ovde na Sudu, kako ti reče sudija danas - neću ovde u sudnici te rijaliti fore i priče već konkretno. A konkretno, nemaš ništa za mene. Danas su je čuvali ko Eskobara. Nema telefona, ni kod advokatice. Kaže Dalila, ja ćutim godinu dana, ne spominjem Vesnu. Pa naravno da si zaćutala kada ti je stigla protivtužba, a nema načina da oboriš sopstvene izjave i tvrdnje, koje su i te kako morbidne i nadasve lažne. I pritom, postoje snimci šta više da vam kažem - poručila je Vesna.

Podsetimo, Vesna je na sudu i sa Dalilom i sa njenim suprugom Dejanom Dragojevićem, a tužili su je zbog uvreda.

VIDEO: Pale teške reči: Dalila hoće da tuži Bojanića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Messi

    14. novembar 2019 | 12:48

    Ko brani Dalilu taj nije normalan, napisao bi jos nesto ali sigurno ne bi objavili...

  • Filigran

    14. novembar 2019 | 10:53

    Vesna je najstrasnije uvrede upucivala Dalili, a ona joj, naravno, nije ostala duzna. Mislila je ova navodna prorocica, tj. gatara da se njoj ne smije nista ruzno reci. Ma ,kako da ne .Ja u zivotu nisam cula tako pogrdne rijeci, kao sto je baba Rivas upucivala Dalili i ostalim mladim djevojkama.

  • Kad

    14. novembar 2019 | 15:39

    Se gladni najede...Dalila je pravi prikaz toga!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA