"Dijamanti za najlepši dijamant": Soraja od biznismena dobila rođendanski poklon vredan 65.000 evra

- Sačekao ju je ogroman buket ruža i kutija... - rekao je izvor

  • 27

Soraja Vućelić je za 33. rođendan dobila skupoceni poklon od anoniimnog udvarača, koji je za Sorajino iznenađenje iskeširao 65.000 evra.

Vučelićeva je rođendan proslavila glamuroznom žurkom u Beču, a nekoliko sati pre proslave stigao je poklon, dijamantski sat marke "Roleks".

- Soraja je dugo planirala rođendansku žurku i želela je da ugosti sve svoje prijatelje, a za proslavu je odabrala jedan od najluksuznijih restorana u austrijskoj prestonici. Dugo je do detalja planirala rođendansku žurku i nije žalila novac kada je trebalo da ugosti svoje prijatelje, koji su uoči proslave već počeli od da stižu u austrijsku prestonicu - počeo je priču izvor.

Soraja Vučelić

Soraja Vučelić, Foto: Instgaram/sorajavucelic

Vučelićeva je danima dobijala poklone od svojih prijatelja, a najveće iznenađenje za nju je bio dijamantski sat i buket ruža koje joj je bogati udvarač ostavio na recepciji.

- Soraja je odsela u jednom od najskupljih i najluksuznijih hotela u Beču, a tu ju je, na dan proslave rođendana, sačekalo iznenadenje. U jednom trenutku, pozvali su Soraju s recepcije i rekli joj da siđe jer je stigao poklon za nju. Sačekao ju je ogroman buket ruža i kutija u kojoj je bio sat. Reč je o najnovijem modelu dijamantskog sata marke "Roleks", čija je vrednost 65.000 evra. Vučelićeva ga je dobila od bogatog udvarača koji je već dugo zaljubljen u nju, a reč je o biznismenu koji živi u Americi. Osim poklona, Soraja je od njega dobila i čestitku za rođendan u kojoj je stajalo: "Dijamanti za najlepši dijamant, što ju je ostavilo bez teksta - rekao je izvor.

Soraja Vučelić

Dijamantski sat koji je Soraja dobila od bogatog biznismena, Printskrin: Instagram

- Soraja se ljubazno pohvalila na poklonu, a kao znak zahvalnosti, sat je nosila i na žurki. Inače, taj biznismen je toliko zaljubljen u Soraju da ju je već dugo obasipa skupim poklonima, ali ona još nije spremna da uplovi u vezu s njim - zaključio je izvor.

Video: Soraja vozila u previsokim štiklama, pa joj skupoceni auto upao u bazen

(Telegraf/Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    19. novembar 2019 | 19:03

    PVC "devojka"...

  • Aja

    19. novembar 2019 | 19:10

    Kako da ne, ludo je zaljubljen u nju pa joj je zato poklonio, a ona sve neće... Još kad bi neko poverovao u to....

  • Alo

    19. novembar 2019 | 22:16

    Musko Sam Ali nekada nerazumem neke muskarce pa ljudi smesna je sada na ulici imas 1000 lepsih,pametnijih,normalnijih

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA