≫ 

"Osetio sam svaku reč te pesme": Sloba Radanović će vas rasplakati spotom za emotivnu numeru "Bivši"

- Kad sam ja zadovoljan nadam se da će to naći put do publike - rekao je Radanović

  • 64
Sloba Radanović Printskrin: Youtube/Sloba Radanovic

Pevač Slobodan Radanović objavio je spot za emotivnu pesmu "Bivši". Radanović je sve oduševo emocijom koju je preko numere preneo i na publiku. 

Pevač je otkrio da je osetio svaku reč emotivne numere, a pitali smo ga i da li je nekome posvećena obzirom da se zove "Bivši".

- Nikad mi nisu prevelika očekivanja, tako da sam zadovoljan šta god da bude. Znam koliko sam truda uložio u tu pesmu i spot, meni je dovoljno što sam ja zadovoljan. Kad sam ja zadovoljan nadam se da će to naći put do publike.  Nije posvećena nikome, pesmu sam dobio, kao gotovu, u demo verziji od autora koji su je radili. Svidela mi se, nije namenski rađena pesma, jedino ako oni nisu namenski uradili pesmu pa kao: "Ajde da je ponudimo Slobi". Osetio sam svaku reč te pesme, ne bih snimio da je nisam osetio. Pesma je mnogo emotivna i emotivan je spot - rekao je Radanović za Telegraf JETSET.

"Bravo Slobo", "Naježila sam se, pesma je savršena", Slobo, rasplakao si me ovom pesmom", neki su od komentara ispod spota Radanovićeve pesme.

Slobin spot za novu pesmu "Bivši" pogledjate u videu ispod:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sunčica

    20. novembar 2019 | 12:57

    Kad hoću emociju, ono nešto da me udari po sred čela a u dubinu duše - slušam Žeru i Crvenu Jabuku. Ne slušam ovog mehaničara. Hoću reći ovog što mehanički peva i gleda da bude tehnički ispravno a bez harizme i bez emocije. Isti ton u svakoj pesmi mu je isto interpretiran. I neko mi ovde priča o njegovoj emociji. Nije nego.

  • Kaja

    19. novembar 2019 | 20:42

    Na prvo slušanje učinilo mi se da je o Kiji i pokrenulo mi je malo emocije, međutim već na drugo shvatila sam da je o Luni. Opet je kalkulisao. Devojka neviđeno liči na Kiju, cveće, štafelaj, isti način odevanja, mali stan. Ali Kija nikada nije imala ozbiljnu vezu. Nije pesma loša svako može da se pronađe (pa i udata devojka i njen muž). Emotivna je vrlo.

  • Lucija

    19. novembar 2019 | 20:27

    Opet zavijanje kao narikača.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA