≫ 

Matora kupila luksuznu nekretninu, pa "pecnula" izjavom: "Vidim da se svi hvale stanovima!" (VIDEO)

- Moram da otkrijem ekskluzivu, Jovana je kupila stan! - rekla je Sanja, ponosna na svoju devojku

  • 54

Jedna od najseksi rijaliti učesnica kod nas, Sanja Stanković, ekskluzivno za Telegraf JETSET otkrila je da je njena devojka Jovana Tomić Matora pazarila stan u kojem će njih dve uskoro zajedno živeti!

Nekretnina koju je pazarila Marora je trenutno u izgradnji, a ona i Sanja moći će da se usele u svoj novi dom već za mesec dana.

- Moram da otkrijem ekskluzivu, Jovana je kupila stan! Ubiće me što sam ovo rekla bez nje. Biće gotov za mesec dana, trenutno je u izgradnji - rekla nam je Sanja sa širokim osmehom, ponosna na svoju devojku.

Sanja Stanković, Jovana Tomić Matora kupaći bazen Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora, Foto: ATA Images

Jovana ranije nije želela da govori o nekretnini koju je pazarila, sve dok Sanja nije, presrećna zbog lepih vesti, iste i otkrila.

Kako nam je potom Jovana rekla, ona o tome nije želela da priča jer vidi kako se kupovinom stana danas mnogi hvale. Sudeći po ne tako sjajnom odnosu sa Lunom Đogani koja priča o svom stanu u koji se uselila, Matora je očigledno mislila na nju.

- Nikome to nisam rekla, nisam htela, pošto vidim da se sada svi hvale. Srećne smo, sve je super i ide po planu. Stan se vodi na moje ime, ali daće Bog da uzmemo još jedan stan koji će da se vodi na Sanjino. Mada, sve je to naše. Zajedno smo nas dve to mukotrpno izgurale - objasnila nam je Tomićeva.

Ekskluzivni razgovor o nekretnini koju je pazarila Matora pogledajte u videu na početku teksta.

(Dragana Janković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jeretik

    29. jul 2019 | 17:28

    I ko sad kaze da se u Srbiji ne može zaraditi sa svojih 10 prstiju, i živeti od poštenog rada?Dobro, 10 prstiju i pokoji" prstenac ".

  • Rastko

    29. jul 2019 | 16:03

    Gde je matora tu je i poneki matorac a vala i oni dusu imadu.

  • Zlobnice

    29. jul 2019 | 13:45

    Zasto odmah po Luni? Zar se njihova instant prijateljica KK, ne hvalise stanom vec godinu dana! Bese prvo podstanar kuca Moli (sta li je sa njom 😩), pa novogodisnja jelkica, pa Bobina patika??,,kupatilce u spavacoj sobi, vestacko cvece na terasi.... Kao da smo bili u stanu!!! Hocete dalje??

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA