≫ 

Luna Đogani otkrila kome je zaista posvetila svoju prvu pesmu (VIDEO)

Uveliko se spekulisalo kome li je ova numera posvećena, da li njenom bivšem dečku Slobi Radanoviću, ili sadašnje Marku Miljkoviću

  • 48
Luna Đogani

Printskrin: TV Pink

Luna Đogani gostovala je u emisiji "Zadruga - narod pita", gde je govorila i o svojoj prvoj pesmi pod naziv "Deveti krug". U medijima je uveliko spekulisalo kome li je ova numera posvećena, da li njenom bivšem dečku Slobi Radanoviću, ili sadašnje Marku Miljkoviću.

Luna je rešila da priča o ovome i da razreši svaku misteriju

- Pesma je posvećena meni, onome što se meni desilo. Htela sam da prenesem emociju svega onoga što mi se desilo u "Zadruzi 1". Mislim da sam uspela u tome. Još uvek nije prva u trendingu, idemo ka tome. Velika mi je konkurencija, to moram priznati. Meni to nije bitno, bitno mi je da se to sviđa mojoj publici i mojim ljudima - rekla je Luna i dodala da je zadovoljna reakcijama na svoju prvu pesmu:

- Neverovatno, zbunjena sam. Gledam spot, preglede, komentare, to je osećaj koji ne može da se opiše. To je osećaj kad znaš da si uspeo - rekla je Luna.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marija

    16. avgust 2019 | 23:42

    Boze kako laze! Ova pesma je davno napisana drugoj pevacici, zna se i kojoj, pa je ona odbacila i dala Anabeli! Nije potrebno da laze, cemu to?!

  • SANJA

    17. avgust 2019 | 08:39

    😂😂😂😂😂😂69 000 dislajkova😂😂😂😂nijedan negativan komentar😂🤣🤣😂Dislajkovi i lsjkovi govore sve,preglede kupuju.Rekorderka u dislajkovima kso i na veceri kad je pobedila😂😂🤣Narod je ne podnosi i tako ce ostati.

  • Dante

    16. avgust 2019 | 23:51

    Me interesira kako zvuci pesma zajdi zajdi u zivo, u interpretaciji Lune,kada svi pevaci pevaju tu pesmu verojatno je i Luna moze otpevati uspesno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA