• 0
 ≫ 

Šakil O'Nil kafedžija: Propustio Starbaks jer njegovi nisu pili kafu, sada uložio u novi biznis

 ≫ 

Direktoru Starbaksa govorio kako crnci ne piju kafu

  • 0

Legenda NBA Šakil O’Nil je izgleda pravi ljubitelj kafe.  On je uložio naime, u kompaniju Dyla Brands, koja pravi "forto" kafu, a veličina njegove investicije nije obelodanjena.

Proslavljeni košarkaš biće i lice njihove marketinške kampanje vredne 20 miliona dolara, a već je krenuo sa promovisanjem kafe na Tviteru.

U video klipu, sa opisom „Tajna Šakilove energije“, bivša NBA zvezda drži šot kafe forto i kaže "Znate šta se dešava kada popijem jednu od njih? Ovo se događa“. U sledećoj sceni O’Nil đuska na stejdžu.

Pored upoznavanja njegovih 33,5 miliona pratilaca na Tviteru, Fejsbuku i Instagramu sa brendom "forto", O’Nil će se pojaviti i u nekoliko reklama i pratiće brend na odabranim događajima, rekao je generalni direktor i osnivač kompanije "forto" Nil Premkumar.

Ima smisla što O’Nil želi da sarađuje sa poznatim brendom kafe, jer video se to isplatilo bivšem NBA igraču Medžik Džonsonu, koji je počeo da sarađuje sa Starbaksom 1998. godine.

- Moja najveća greška je ta što nisam uložio u Starbaks. Imao sam priliku pre Medžik Džonsona, ali rekao sam Hauardu Šulcu (nekadašnji CEO Starbaksa) da crnci ne piju kafu, jer nikada u porodici nisam video da neko pije kafu - izjavo je O’Nil.

VIDEO: Saša Pavlović o NBA, ujedu Šekila ONila, basketu sa Lebronom, jedrenju...

(Telegraf Biznis/BizLife)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>