• 0

Šta Dženifer Lopez može da nauči žene o investiranju?

Žene vole da ulažu bezbedno i manje su sklone riziku

  • 0
Dzenifer Lopez

Foto: Tanjug/AP

Žene koje žele da steknu iskustvo u svetu ulaganja, mnogo toga mogu da nauče od Dženifer Lopez, čak i ako nemaju njen bankarski račun.

Postoji veliki broj žena koje uskaču u velike investicije. Jedna od njih je Dženifer Lopez. Pop zvezda poznata po svojim fenomenalnim nastupima na sceni je samo u 2018. godini imala 47 miliona dolara zarade neto vrednosti - od svojih albuma, glumačke uloge i rezidencije u Las Vegasu. Sada ponovo investira.

Ulaganje je jedan od najboljih načina da se teško zarađen novac pretvori u bogatstvo koje radi za vas. Istraživanja pokazuju da su muškarci daleko spremniji da iskoriste tu šansu.

S druge strane, žene češće igraju na sigurno, muškarci zarađuju novac na tržištu ulaganja, dok žene gube na izgradnji bogatstva zadržavajući svoj novac u gotovini.

Dzak para, novac, pare, dolari, bogatstvo

Foto: Profimedia

Pre samo nekoliko nedelja Lopez se pridružila listi slavnih investitora koji su doprineli "Acornsu", kompaniji koja pomaže korisnicima da zaokruže svoju ušteđevinu sa debitnih, kreditnih i PayPal kartica na isti račun.

Krajem 2017. godine Lopez je uložila 15 miliona dolara u "NRG Esports". To je bio pametan potez, imajući u vidu popularnost i rasteći potencijal zarade od izvoza sportske opreme u poslednjih nekoliko godina. Procenjuje se da će zarada preći granicu od milijardu dolara do kraja 2019. Lopez je u dobrom društvu dok investira u NRG jer je među investitorima i njen verenik Aleks Rodrigez.

Lopez je ulagala u fitnes objekte na lokalnom i međunarodnom nivou. Ove godine novac je uložila u "Sarve", startap koji podrazumeva otvaranje 34 studija joge u Indiji. Takođe je investitor u "TruFusion", Rodrigezov lanac fitnes centara, koji su stekli popularnost zato što veštački dodaju toplotu telu prilikom treninga pilatesa i boksa.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>