Jutjuberka otkriva koliko novca zarađuje od snimanja videa, i kako joj to polazi za rukom

Koliko Jutjuber zarađuje od videa zavisi od više faktora, ali postoji nekoliko načina koji mogu da povećaju prihod

Komentari

 • Brana

  Razmisljam da postavim kamere oko wc solje i da krenem u svakodnevne prenose i opise....garantovano cu imati na hiljade fanova a ako bih jos poceo da pakujem "mirise" iz emisija u bocice i prodajem ih fanovima....spavas li mirno Bile Gejtsu,tron ti je uzdrman!?

 • Johan

  Pa ako se skine gola i pokaze nesto prirodno i dobro mozda je pogledamo a ona to sto prica da radi i zaraduje moze da obesi macku o rep

 • Realno

  Sve to zavisi od mnogo faktora. Normalno jutjub trziste za Ameriku je najjace tako da njihovi jutjuberi najvise zaradjuju. Za Balkan konkretno Srbiju je trziste i dalje slabo jako ali se poboljsava. Vidim ove nase klince jutjubere npr Baku Praseta stariji prozivaju jer decko oclicno zaradjuje a sta bi tek bilo da smo u Americi. Da smo tamo on bi bio milioner sa ovoliko pretplatnika, pregleda i sponzora i raznih biznisa koliko ih sad ima. A ovako im smeta njegovih 10 -15 000€ mesecno.

 • bezimen

  Realno,posao današnjice i budućnosti... Samo se bojim da se ne preoptereti Youtube scena

  • :)

   @bezimen

   Sto vise jutjubera u Srbiji to ce biti jace trziste za to kod nas. Tako da ovi sad jutjuberi otvaraju vrata buducim jer ce oni u buducnosti dolaziti mnogo brze i lakse do prve zarade od jutjuba. Do pre samo par godina imao si jutjubere koji su imali po 50 hiljada subova a dinara nisu videli od jutjuba. Sad se to polako menja.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke