« Nazad

Jutjuberka otkriva koliko novca zarađuje od snimanja videa, i kako joj to polazi za rukom

Koliko Jutjuber zarađuje od videa zavisi od više faktora, ali postoji nekoliko načina koji mogu da povećaju prihod

Pročitajte ceo tekst
Komentari (5)
Poređaj komentare:
 • B
  Brana

  Razmisljam da postavim kamere oko wc solje i da krenem u svakodnevne prenose i opise....garantovano cu imati na hiljade fanova a ako bih jos poceo da pakujem "mirise" iz emisija u bocice i prodajem ih fanovima....spavas li mirno Bile Gejtsu,tron ti je uzdrman!?

 • J
  Johan

  Pa ako se skine gola i pokaze nesto prirodno i dobro mozda je pogledamo a ona to sto prica da radi i zaraduje moze da obesi macku o rep

 • R
  Realno

  Sve to zavisi od mnogo faktora. Normalno jutjub trziste za Ameriku je najjace tako da njihovi jutjuberi najvise zaradjuju. Za Balkan konkretno Srbiju je trziste i dalje slabo jako ali se poboljsava. Vidim ove nase klince jutjubere npr Baku Praseta stariji prozivaju jer decko oclicno zaradjuje a sta bi tek bilo da smo u Americi. Da smo tamo on bi bio milioner sa ovoliko pretplatnika, pregleda i sponzora i raznih biznisa koliko ih sad ima. A ovako im smeta njegovih 10 -15 000€ mesecno.

 • b
  bezimen

  Realno,posao današnjice i budućnosti... Samo se bojim da se ne preoptereti Youtube scena

  • :
   :)

   @bezimen

   Sto vise jutjubera u Srbiji to ce biti jace trziste za to kod nas. Tako da ovi sad jutjuberi otvaraju vrata buducim jer ce oni u buducnosti dolaziti mnogo brze i lakse do prve zarade od jutjuba. Do pre samo par godina imao si jutjubere koji su imali po 50 hiljada subova a dinara nisu videli od jutjuba. Sad se to polako menja.