• 0

Šansa za mlade: Mi zapošljavamo bez veze

Za ovaj posao ti ne treba veza, a ni radno iskustvo! Potrebno je samo tvoje znanje, ambicija, timski duh, radne navike, veštine komunikacije.

  • 0

Da li vam ovaj oglas za posao izgleda sumnjivo? Neverovatno? Previše dobro? Ili ovo "bez veze" deluje da je reč o nekoj bezveznoj raboti? Ne mora da bude iako je verovatno prva pomisao mnogih kada vide ovakve uslove za posao, da postoji neka "caka".

Posao

Foto: Delta holding

Nažalost, poučeni iskustvima mnogih da je teško, a često i nemoguće dobiti posao u našoj zemlji bez radnog iskustva, bez rođačke ili neke druge veze, obeshrabrimo se da je uopšte moguć drugačiji scenario.

Na nečiju radosnu vest, posebno mlade osobe da je dobila posao, obično sledi pitanje: "Ko ti je "sredio" ili "Koliko je to koštalo"?

E pa rušimo mit, jedna kompanija objavljuje već osam godina, konkurs za posao bez veze.  Početnici koji su krenuli tada danas su lideri u svojim sektorima, poštovani, uspešni, razvijaju se u poslu koji vole. Odlazak ljudi sa ovih prostora, posebno mladih, postaje problem koji počinje da se tiče svih nas. A ovo je šansa i način da se mladi zadrže ovde i dobiju priliku da utiču na razvoj svoje zemlje. 

Srećom, postoje kompanije i to naše domaće, koje su daleko ispred vremena u kojem živimo. U kojima čak i početnik, student može da sanja snove da bude direktor u toj istoj kompaniji.  Neprocenjivo je koliko mladom čoveku koji tek stasava znači mogućnost da radi i stiče iskustvo u poslu kojim želi da se bavi u budućnosti. Uz to raste sa iskusnim kolegama koji nesebično dele svoje znanje. Nekima, takvi pozivi odrede život.

O tome najbolje svedoči iskustvo onih koji su taj put prošli - od mladog čoveka na praksi, sa torbom punom pitanja i snova do veoma odgovornih pozicija i fotelje koja diktira pravila ne samo u toj kompaniji nego i na tržištu. Oni su njihov put opisali u ovom videu:

Ako vidiš sebe u modernoj, uspešnoj firmi u jedinstvenom i nagrađivanom programu za razvoj talenata, ne treba da oklevaš. I slobodno se prijavi, KONKURIŠI za 8. generaciju Mladih lidera.

Kao što smo na početku naglasili, u projekat ulaziš samo sa svojim kvalitetima znanjem, ambicijom, timskim duhom, radnim navikama, veštinama komunikacije...

Konkurs za 8. generaciju programa Mladi lideri kompanije Delta holding otvoren je od 9. do 22. septembra u ponoć.

U ovom periodu zainteresovani kandidati moći će da se prijave za jednogodišnji plaćeni program u kome mladi talenti rade i usavršavaju se u različitim delovima poslovnog sistema Delta Holdinga, a najuspešniji od njih nastaviće da rade u Kompaniji.

Konkurs je otvoren za sve mlade građane Srbije koji su završili bilo koji fakultet ili imaju apsolventski status.

Prijavljivanje na konkurs moguće je isključivo online, na adresi konkurs.mladilideri.rs

- Program Mladi lideri je trajno opredeljenje naše kompanije, njime jačamo naš tim i stvaramo budući vodeći menadžment. Veoma nam je važno što na ovaj način značajan broj mladih stručnjaka zadržavamo u Srbiji, da ovde grade karijeru i daju doprinos razvoju zemlje u kojoj su odrasli i školovali se - kaže Marija Desivojević Cvetković, viši potpredsednik Delta Holdinga za strategiju i razvoj.

Program Mladi lideri pokrenut je 2012. godine. Projekat je do sada privukao više od 18.000 kandidata, a jednogodišnju obuku prošlo je 189 mladih.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>