• 0
 ≫ 

Besplatan online kurs za preduzetnice i sve žene koje to žele da postanu

 ≫ 

Projekat "Znanjem do cilja" održava se drugu godinu zaredom i ima za cilj da svim ženama omogući neophodna znanja iz oblasti menadžmenta i praktične poslovne veštine, koje su im potrebne, kako za pokretanje, tako i za unapređenje sopstvenog biznisa

  • 0
Besplatna online edukacija

Foto: Promo

Kancelarija za mlade i kompanija Interlink business centar realizuju Kurs za preduzetnice "Znanjem do cilja"  koji će obuhvatati 30 predavanja sa fondom od 60 časova u okviru kojih će polaznice proći obuku za preduzetnice. U 2018. godini uspešno je realizovan projekat, na kome su polaznice imale priliku da se upoznaju sa osnovama za pokretanje biznisa, kroz teme kao što su “Kako da pokrenete svoj biznis”, “Osnove računovodstva”, “Kako otvoriti start ap”. Ove godine će polaznice i buduće preduzetnice imati šansu da ovladaju naprednim veštinama menadžmenta. Učesnice će imati priliku da od 02. oktobra do 09. decembra, svakog ponedeljka, srede i petka, slušaju predavanje na određenu temu, u fiksnom teminu od 18:30 do 20h. U sklopu projekta, polaznicama će biti emitovan i edukativni film “Ja kao preduzetnica”, u cilju boljeg razumevanja izazova koje preduzetništvo sa sobom nosi. Teme koje će se ove godine obrađivati su: poslovni bonton, psihologija potrošača, veštine kreiranja tražnje kod kupaca, upravljanje marketing miksom, pr- kako nastupiti u medijima, komunikacija sa kupcima, prevazilaženje treme u javnom nastupu, samomotivacija, preduzetnica kao prodavac, kako napraviti profesionalan profil, preduzetnica kao  marketing menadžer, koučing u biznisu, instalacija Wordpress platforme i kreiranje Wordpress sajta, kreiranje web prodavnice, google analytics, facebook i instagram oglašavanje, kao i mnoge druge.

Kreiranjem naloga na veb sajtu polaznice kursa će moći da pristupe predavanjima, sadržaju i dodatnom materijalu, kao i da komuniciraju sa predavačima i drugim korisnicama. Kreiranje naloga će korisnicama obezbediti i obaveštenja o predavanjima i novim sadržajima.

Predavanja će držati kvalifikovani predavači i uspešni privrednici sa znanjem i iskustvom. Pored predavanja i prenošenja znanja kroz primere i radionice, predavači će imati i savetodavnu ulogu i predstavljaće podršku učesnicama. Na kraju samog kursa, polaznice će polagati onlajn test koji će sastaviti i proveriti predavači, pri čemu one koje ga polože dobijaju sertifikat o završenom kursu inovacionog preduzetništva. Prošlogodišnji završni test polagalo je 1716 žena, od kojih ga je uspešno položilo 522 osobe.

Kurs za žene PR

Foto: Promo

Jedan od najzaslužnijih za realizaciju ovog projekta je član Gradskog veća Dragomir Petronijević.

- Platforma ,, Znanjem do cilja’’ predstavlja zajednički projekat Ministarstva za inovacije i tehnološki razvoj, Grada Beograda, Kancelarije za mlade grada Beograda i kompanije Interlink biznis centar. Nakon realizacije projekta u 2018. godini uspeli smo da ostvarimo veliki uspeh i motivišemo nekoliko hiljada žena da zakorače u svet preduzetništva. Siguran sam da će ovogodišnja realizacija projekta doneti još jedan korak napred i smanjenje nezaposlenosti u našem gradu. Znanja i veštine kojim ovladaju učesnice projekta, biće dovoljne da se ravnomerno upuste u tržišno nadmetanje. Postanite deo platforme ,,Znanjem do cilja’’ i pratite besplatne radionice sjajnih predavača. – istakao je Petronijević.

Projekat "Znanjem do cilja " omogućava svim ženama koje su motivisane za učenje i razvoj, da na jednom mestu steknu praktična znanja iz oblasti i tema koje su od velikog značaja za vođenje svog biznisa i uspešno poslovanje. Polaznicama će biti pružene informacije i znanja, kroz specifične teme, koje su retko zastupljene na kursevima o poslovanju, a koje zapravo čine temelj bavljenja preduzetništvom. Učesnice će praćenjem online predavanja uživo, ojačati svoje veštine i potencijale, a pritom će štedeti svoje vreme i resurse.

Za praćenje ovog programa nije neophodno nikakvo predznanje, već je bitna želja da se nauči nešto novo i motivisanost da se steknu potrebna znanja. Projekat pruža svim ženama jednaku šansu da se edukuju i usavršavaju. Pored težnje poboljšanja položaja žena u privredi, projekat kao ideju ima i jačanje rodne ravnopravnosti i podsticanje žena preduzetnica da se istaknu na tržištu. Kako u Srbiji žene zbog rodnih i kulturoloških problema, nažalost često nisu dovoljno informisane o tome gde mogu da rade i šta im je sve neophodno za započinjanje sopstvenog biznisa, ovaj projekat predstavlja jedinstvenu šansu da na lak način dođu do važnih podataka. Kroz edukativna predavanja u okviru ovog projekta, žene će biti osposobljene da samostalno dolaze do potrebnih informacija i da se osećaju kompetentno da započnu i vode svoj posao. Želja organizatora ovog projeta je upravo ta da žene u Srbiji ne odustanu na samom početku, već da prevaziđu barijere, usude se, izađu na tržište, istaknu svoje potencijale, dokažu se i uspešno ostvare svoje ciljeve.

Prijavite se na vreme!

Da biste pratili predavanja, razgovarali sa predavačima i drugim korisnicima, prvo morate da otvorite nalog, odnosno da se registrujete na veb-sajtu znanjemdocilja.rs.

Registraciju za praćenje kursa za preduzetnice u okviru programa "Znanjem do cilja" možete popuniti na linku https://znanjemdocilja.rs/student/register

Teme projekta:

Poslovni bonton

Veštine kreiranja tražnje kod kupaca

Psihologija potrošača

Međuljudski odnosi u organizaciji

Motivacione priče – kako do poslovnog uspeha

Upoznavanje sa marketing miksom - asortiman, cena distribucija, promocija

Rešavanje konflikataPR - Kako nastupiti u medijima

Preduzetnica kao marketing menadžer

Komunikacija sa kupcima

Primeri pozitivne prakse - preduzetnice govore

Preduzetnica kao prodavac

Preduzetnica kao office menadžer

Kako napraviti profesionalan profil

Tehnike prodaje u praksi

SamomotivacijaInstagram za preduzetnice - kako ostvariti vidljivost

Društvena odgovornost firmi i preduzetnica

Prevazilaženje treme u javnom nastupu

Instalacija Wordpress platforme i kreiranje Wordpress sajta

Kreiranje Web prodavnice kroz Wordpress platformu

Koučing u biznisuGoogle Analytics

Facebook i Instagram oglašavanje

Balans privatnog i poslovnog života

Google Ads platforma za oglašavanje

Rad u EXCEL okruženju

Saradnja i udruživanje malih preduzetnika

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>