• 2

,,Znanjem do cilja’’ za sve preduzetnice i one koje to žele da postanu

Učesnice će imati priliku da od 02. oktobra do 09. decembra, svakog ponedeljka, srede i petka, slušaju besplatna predavanje na određenu temu

 • 2
Pitaj boga

Foto: Promo

Platforma ,,Znanjem do cilja’’ danas predstavlja zajednicu nekoliko hiljada žena koje su zahvaljujući kompletnoj besplatnoj edukaciji, uživo preko online streaming-a, usvojila znanja iz oblasti menadžmenta kao i praktične poslovne veštine, koje su im potrebne, kako za pokretanje, tako i za unapređenje sopstvenog biznisa.

Godine 2014. smo za naše sugrađane osmislili radionice istog naziva i sa sličnim konceptom, a od 2018. godine platforma je dobila kvalitetniji sadržaj sa eminentnim stručnjacima i inspirativnim preduzetničkim pričama. Predavanja će i ove godine obuhvatati mnogo primera iz prakse kao i neke od modela za najbrže i najlakše savladavanje tema iz oblasti biznisa.

Preduzetnici, PR

Foto: Promo

Učesnice će imati priliku da od 02. oktobra do 09. decembra, svakog ponedeljka, srede i petka, slušaju besplatna predavanje na određenu temu, u fiksnom terminu od 18:30 do 20h. U sklopu projekta, polaznicama će biti emitovan i edukativni film “Ja kao preduzetnica”, u cilju boljeg razumevanja izazova koje preduzetništvo sa sobom nosi. Priključite se i vi zajednici uspešnih dama, koje usvajaju nova znanja i veštine neophodne za 21. vek, samo jednim klikom  na link u nastavku https://znanjemdocilja.rs/student/register .

,,Platforma Znanjem do cilja predstavlja zajednički projekat Ministarstva za inovacije i tehnološki razvoj, Grada Beograda, Kancelarije za mlade grada Beograda i kompanije Interlink business centar. Nakon realizacije projekta u 2018. godini uspeli smo da ostvarimo veliki uspeh i motivišemo nekoliko hiljada žena da zakorače u svet preduzetništva. Siguran sam da će ovogodišnja realizacija projekta doneti još jedan korak napred i smanjenje nezaposlenosti u našem gradu. Broj nezaposlenih lica na evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje na teritoriji grada Beograda u avgustu 2019. godine je smanjen u odnosu na isti mesec prethodne godine (avgust 2018. godine) za 12,90% i iznosi 68.312, od kojih je 41.135 žena (60,22%). U odnosu na prethodni mesec došlo je do smanjenjenja broja nezaposlenih za 1,83%. Znanje i veštine kojim ovladaju učesnice projekta, biće dovoljne da se ravnomerno upuste u tržišno nadmetanje i doprinesu još manjoj nezaposlenosti u prestonici’’ – rekao je član Gradskog veća Dragomir Petronijević.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

 • DARKO 100%

  24. septembar 2019 | 15:43

  Ja neznam ni jednu zenu preduzetnicu uspesnu da nije pre toga stajao neki muskarac koji joj je otvorio vrata biznisa

  1
  1

  Podelite komentar