• 0
 ≫ 

Poziv na konferenciju "Inovacija - moja revolucija"

 ≫ 

Mladi će imati mogućnost i da na mini panelima na različite teme upoznaju govornike, ali i prisustvuju brojnim radionicama

  • 0

Tim "Moja inovacija" poziva vas da prisustvujete početku kampanje motivisanja mladih na proaktivniji pristup obrazovanju i karijeri i otkrivanje ličnih talenata i afiniteta koja počinje sa dve konferencije pod nazivom  "Inovacija - moja revolucija":

- Fakultet tehničkih nauka u Novom Sadu (zgrada Rektorata) - 09. oktobra 2019.g. u 12.00 h

- Ekonomski fakultet u Beogradu (otvoreni amfiteatar) - 10. oktobra 2019.g. u 12.00 h

Misija tima specijalizovanog za rad sa mladima jeste da nove generacije pripremi na izazove nove, inovativne ekonomije i osnaži ih vremenu inovativnosti kao postulatu modernog doba, i to ne samo u tehnologiji već i u svim segmentima života.

Pored uglednog svetskog inovatora profesora Dejana Ilića, u ulozi ambasadora inicijative mladima će se na  konferencijama obratiti i tvorci dva uspešna domaća start up-a koji su našli svoje mesto na svetskom tržištu, mladi direktori u najpoznatijim svetskim tehnološkim kompanijama poput Google i Yandex, poznata influenserka Laylareiko koja pokreće mlade na otkrivanje ličnih talenata i vrednosti, digitalni umetnik, tvorac "Kulturizacije" koji pomera estetske i tehnološke granice...

Mladi će imati mogućnost i da na mini panelima na različite teme upoznaju govornike, ali i prisustvuju brojnim radionicama: tvorca  "Sportifico",  prve društvene mreže za sportiste, treningu javnog nastupa, radionici o humanizmu kao stilu života gde će im se predstaviti Fondacija Novak Đoković, tvorci NURDOR aplikacije "Pruži korak", zanimljive ekološke inovacije ...

U oba grada organizovan je i sajam zapošljavanja i karijernog savetovanja za sve mlade koji se spremaju na uključivanje na tržište rada a kao gosti pozvani su mladi iz cele Srbije.

Namera pokreta je da serijom akcija koje počinju ovim konferencijama pokrene talentovane mlade ljude na proaktivniji pristup karijeri, a obrazovne institucije i poslovnu zajednicu na veću transparentnost i propulzivnost, te da predstavi primere dobre prakse i okupi pojedince, inicijative i institucije u cilju osnaživanja pokreta subjekata koji dele iste ciljeve.

Ovaj projekat pratiće platforma za povezivanje, razmenu ideja, uticaj na državne i obrazovne institucije i okupljanje i pomoć mladim talentima da dođu do informacija i izvora podrške (www.mojainovacija.com).

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>