• 0
 ≫ 

Nove generacije dolaze na posao svaki dan samo iz dva razloga. Evo koja

 ≫ 

Samo dva razloga?

  • 0

Milenijalce za odlazak na posao najviše motiviše to da zarade za putovanja i da imaju da plate svoje osnovne troškove svakog meseca.

Punih 81 odsto u istraživanju kompanije FlexJobs reklo je da rade da bi platili račune, a 63% reklo je da rade da bi mogli da putuju, to je mnogo više od onih koji su se izjasnili da su prvenstveno motivisani kako bi otplatili dug ili štredeli za penziju.

Motiv milenijalaca da odlaze svaki dan na posao dosta se razlikuje od onoga što su planirali njihovi roditelji, bake i deke.

Čak 55% odsto ispitanih milenijalaca u jednoj drugoj anketi reklo je da nema svoj penzioni račun. I to je veliki problem, pogotovo jer je rano otvaranje računa jedan od najkritičnijih elemenata za uštedu za penziju.

Istraživanje pokazuje da prosečni milenijalac ima dug na kreditnim karticama oko 27.000 dolara. Zbog visokih kamatnih stopa na kreditnim karticama, takav način zaduživanja je jedan od najskupljih koji možete da uzmete.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>