• 0

Treći ESAS sa velikim brojem učesnika: Kroz učenje i zabavu pomerio granice prodaje

Treće, inspirativno i žestoko izdanje Executive Sales Adria Samita (ESAS) je iza nas

  • 0
ESAS Samit

Foto: Vladimir Semenčić / ESAS

Ovogodišnji ESAS okupio je 300 učesnika iz Hrvatske i regijona koji su stvorili inspirativno i edukativno okruženje upravo savršeno za upoznavanje novih i dragih ljudi koji žele unaprediti i podeliti svoja znanja i iskustva.

Deset predavanja domaćih i stranih profesionalaca, nekoliko radionica te šest prodajnih priča samih učesnika dovelo je do učenja aktuelnih poslovno prodajnih filozofija, širenjem vidika i upoznavanjem sa potpuno novim trendovima u regiji, ali i puno šire.

ESAS Samit

Foto: Vladimir Semenčić / ESAS

Ovogodišnji ESAS definitivno pokazuje da nije koncipiran "samo" za ljude iz prodaje nego i za sve one koji žele da nauče nove veštine u vođstvu, poslovnoj komunikaciji i, naravno, prodaji.

Kroz brojne komentare i povratne informacije samih učesnika provlači se i glavna ideja samita da kroz učenje i zabavu pomičemo vlastite granice te tako "izazivamo" naše aktuelne poglede na prodaju, poslovne procese i strategije odnosno poslovanje uopšte.

ESAS Samit

Foto: Vladimir Semenčić / ESAS

Ako ste i sami svesni važnosti ulaganja u nova znanja te želite da učite uz vrhunsku zabavu i regionalno umrežavanje zabeležite u kalendare 14.-16.10.2020 jer tada ESAS dolazi u još žešćem i originalnijem obliku!

ESAS - doživljaj i učenje!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>