• 2

Preko 50 poslodavaca s ponudom od 1.000 radnih mesta na Voždovačkom sajmu zapošljavanja 28. novembra

Na ovogodišnjem sajmu više od 1.000 radnih mesta različitih profila i zanimanja ponudiće preko 50 poslodavaca

  • 2
Sajam zapošljavanja voždovac

Foto: GO Voždovac

Gradska opština Voždovac u saradnji sa Nacionalnom službom za zapošljavanje – Filijala za grad Beograd - Služba Voždovac, organizuje tradicionalni Sajam zapošljavanja, u četvrtak, 28. novembra 2019. godine u zgradi Ustanove „Voždovački centar – Šumice“, Ustanička 125/a, u vremenu od 10 do 14 časova.

Na ovogodišnjem sajmu više od 1.000 radnih mesta različitih profila i zanimanja ponudiće preko 50 poslodavaca, od kojih se po prvi put ekskluzivno pojavljuju neke kompanije koje do sada nisu učestvovale na sajmovima.

U toku trajanja Sajma u „Šumicama“ održaće se poslovni forum na kome će posetioci od stručnih lica moći da saznaju sve na temu „Konkurentnost mladih prilikom zapošljavanja“.

Zvanični statistički podaci pokazuju drastično smanjenje stope nezaposlenosti na Voždovcu. Tako je 2014. godine bilo 11.049 nezaposlenih lica, 2017. godine kada je na inicijativu predsednika GO Voždovac formiran Savet za zapošljavanje, broj nezaposlenih je smanjen na 9.475, da bi na današnji dan na Voždovcu bilo 6.118 nezaposlenih lica.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jelena

    28. novembar 2019 | 07:46

    Statistika bi trebala da objavi podatak o broju novo zaposlenih u proteklih godinu dana a ne o broju nezaposlenih jer slika nije prava i realna. Broj nezaposlenih se smanjuje zbog odlaska ljudi iz Srbije koji se automatski vise ne javljaju u centar za nezaposlene.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>