Više od 75 odsto zaposlenih ovo očekuje od svojih šefova i kolega

Studija je otkrila da radnici žele priznanje za svoj trud na radnom mestu

Komentari

 • Zz

  To je u holandiji normalno da ti se sef zahvali za pomoc koju mu pruzis u poslu a i za radni ucinak na kraju dana.

 • Moje mišljenje

  Moji nadređeni imaju manje godina života nego ja staža, sad prođe pored mene jedva dobro jutro i to preko ramena,ima državni fakultet nije član partije, ali zato nema domaće vaspitanje, dakle većina nema ono osnovno što treba da nauči pre škole.

 • Natura

  To kez i svaki cas fala je karakteristika foliranata, ne rade za dzabaka pa da se zafaljujem - nije moba. Stari Fenicani su za to, da se nezafaljuju izmislili novac.

 • Sajla

  To nalaže osnovna kultura. Ljude treba pohvaliti za uspešno urađen posao i zahvaliti za svaku pomoć koju su vam pružili u realizaciji vašeg ili timskog posla čiji ste vi menadžer. Menadžer koji to ne zna da uradi, loš je pre svega čovek a onda i menadžer.

  • milo

   @Sajla

   Potrebno je za početak da menadžer bude osoba koja je završila redovan fakultet u redovno vreme kada se počinju studije a ne osoba ili osobe koje su previše ambiciozne a premalo obrazovane i puno bezobrazne, prodale salaš i kupile diplomu pa glume "menadžera" u službi gde ni pomoćni radnik po realnim kriterijumima nebi mogli biti. Da ne govorimo o radnom iskustvu i vrsti fakulteta koji je " završen" preko noći a sa službom u kojoj "menadžerske " sposobnosti sprovodi nema dodirnih tačaka kao veterinar u zdravstvu, "menadžer za bankarstvo" u tehnici sportski menadžer u nemedicini isl. tako da odliv kadrova u EU nije samo zbog zarada već i zbog iščašenih kadrovskih rešenja koja će SNS - u doći glave isto kao prethodnicima, bahaćenje , lopovluk , korupcija i loša kadrovska politika u stilu mi smo na vlasti on je doneo 30 glasova pa da je nepismen ili nesposoban ima da bude ovo ili ono jer lokalnom vlastodršcu to tako odgovara više od legalnosti, zakonitosti ili opšteg nacionalnog interesa.To dolazi na naplatu pre ili kasnije ali se štakori prebacuju u pobedničke tabore, nažalost.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke